korkunun derinliklerine dalın, night swim fragmanı yayınlandı

korkunun derinliklerine dalın, night swim fragmanı yayınlandı


tam kanal d korku kuşağı filmi tam


Oturup hesapladık, Blumhouse 2023’te dokuz film çekmiş. 2024’ün takviminde ise üç film, vizyon tarihini bekliyor. Bunların çoğu tabii ki korku filmi. Korku filmi janrının yükselmesinde A24’u ne kadar övsek de Blumhouse’un şans verdiği fikirlerin hakkını vermek lazım. 

 

Yeni fragmanı düşen Atomic Monster ve Blumhouse‘un yüzme havuzu temalı yeni korku filmi, doğaüstü gerilimin sloganı şöyle: 

 

“Kaçmak yok. Dalış yok. Görevli cankurtaran yok. Hava karardıktan sonra yüzmek yok.”

 

Kulağa biraz küçük ölçekli ve kendi kendine yeten bir film gibi geliyor ve gerçekten öyle. Rod Blackhurst ve Bryce McGuire‘ın 2014 yapımı beğenilen kısa filmine dayanan filmin senaryosu, geceleri kendi havuzunda yüzen bir kadına dadanan kötü ruh hakkında. 

 

M3GAN” filminin yapımcılarının elinden çıkan bu gerilimde Wyatt Russell, Oscar adayı Kerry Condon, Amélie Hoeferle ve Gavin Warren rol alıyor. Russell ve Condon oldukça büyük isimler, ancak bu fragman filmin yıldızının görece yeni olan Amélie Hoeferle olduğunu gösteriyor.

 

Night Swim, Bryce McGuire tarafından yazılıp yönetildi ve “Saw”, “Insidious” ve “The Conjuring” serilerinin arkasındaki isim James Wan ile “Halloween”, “The Black Phone” ve “The Invisible Man” filmlerinin yapımcısı Jason Blum tarafından hazırlandı. 

 

Film, ülkemizde 23 Şubat 2024’te Universal Pictures aracılığıyla sinemalarda gösterime giriyor. Yeni fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz.