tuhaf ve rahatsız edicisin: imaginary

tuhaf ve rahatsız edicisin: imaginary


blumhouse bir damar yakaladı


Five Nights at Freddy’s ve M3GAN’ın arkasındaki, türe yön veren Blumhouse‘dan, tuhaf ve rahatsız edici filmler gelmeye devam ediyor. Bir çocuğun hayal gücü ne kadar ileri gidebilir? Yeni Blumhouse filmi “Imaginary” yetişkinlerin çocukluktaki hayali arkadaşlara bakışını sorguluyor. Bu kez dehşet, Chauncey adlı bir oyuncak ayıdan geliyor. Blumhouse’un çocukluk rüyalarını kâbusa dönüştürme becerisine dayanan film Chucky ile Freddy ayılarını sentezlemiş. Blumhouse, Mattel ofisi ile beraber oyuncakları film dünyasına iyi entegre ettiler. 

 

Imaginary, Greg Erb ve Jason Oremland ile birlikte yazan yönetmen Jeff Wadlow‘un imzasını taşıyor. Wadlow özellikle 2018 yapımı korku filmi Truth or Dare’in yönetmenliğini üstlenmişti. Imaginary aynı zamanda yetenekli bir oyuncu kadrosuna sahip; projede Veronica Falcon ve Betty Buckley ile birlikte DeWanda Wise, Tom Payne, Taegen Burns ve Pyper Braun rol alıyor.

 

Temelde Annabelle’in hikayesine benzeyen sinopsisi şöyle:

Jessica, ailesiyle birlikte çocukluğunun geçtiği eve geri taşındığında, en küçük üvey kızı Alice bodrum katında bulduğu Chauncey adlı pelüş bir ayıya ürkütücü bir bağlılık geliştirir. Alice, Chauncey ile eğlenceli başlayan ve giderek uğursuzlaşan oyunlar oynamaya başlar.

 

Film 8 Mart‘ta sadece sinemalarda gösterime girecek. Yeni fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz.