matthew perry’nin son isteği biyografik film

matthew perry’nin son isteği biyografik film


zac efron kendisini oynasın istemiş


Model arkadaşı Athenna Crosby, Chandler’ımız ile ani ölümünden önce konuşan son kişilerden biriydi. Athenna hanım, Matthew Perry’nin son isteklerini anlattı. Perry o kadar “hevesli” ve “hayata dört gözle bakan” biriydi ki gelecek planları arasında bir biyografik film üzerinde çalışmak da vardı. Filmde kendisinin gençliğini canlandıracak rol arkadaşını da seçmişti: Zac Efron. Şok edici ölümünden bir gün önce Friends yıldızıyla öğle yemeği yerken fotoğraflanan Athenna Crosby, Matthew Perry’nin geleceğiyle ilgili pek çok planı olduğunu ve bunların arasında kendi öyküsünü anlatacak bir biyografik film üzerinde çalışmanın da bulunduğunu söyledi.

 

“Geçmişte Zac Efron ile bir filmde çalışmıştı ve Zac Efron’un kendisinin daha genç bir versiyonu olarak oynamasını istediğini ve yakında ondan bunu yapmasını isteyeceğini söyledi. Hikayesi ve bağımlılıktan kurtuluşu hakkında daha fazla şey paylaşmak ve daha fazla insana yardım etmek için sabırsızlanıyordu, bu yüzden yapmak istediği her şey konusunda çok iyimser ve mutluydu.”

 

Perry ve Efron, 2009 yapımı komedi filmi 17 Again‘de rol almışlardı.

 

Crosby’nin anlattığına göre Matthew Perry, son buluşmalarında hayatının ikinci perdesinin açıldığından bahsetmiş. Yeni neslin Friends’i ve Chandler’ı sahiplenmesiyle birlikte kariyerinin yükselişe geçeceğini düşünüyormuş. 54 yaşında vefat eden sanatçı gençliğinde bağımlılıkla mücadele etti. Friends’in bazı sezonlarında kendisini bu yüzden fazla zayıf izliyoruz. Hayat hikayesini ve bağımlılıkla mücadelesinden zaferle ayrılmasını anlatılmaya değer olarak gören Matthew Perry’nin bu düşüncesi, umarız vasiyet olarak kabul edilir ve bahsettiği biyografik film çekilir.