ikonik dizi mean girls’ün müzikal filminden fragman yayınlandı

ikonik dizi mean girls’ün müzikal filminden fragman yayınlandı


kadro aynen devam


2024, erteleme vesaire olmaz da herkesin haklarına kavuşarak grevi bitirdiği bir yıl olursa sinema için önemli senelerden biri olacak. Paramount, Mean Girls filminin ilk fragmanını yayınladı.

 

Reneé Rapp, Broadway‘deki rolünü tekrarlayarak kötü şöhretli Regina George‘u canlandıracak. Oyuncu kadrosuna Auli’i Cravalho, Angourie Rice, The Summer I Turned Pretty’den Christopher Briney ve Jaquel Spivey katılıyor.

 

Angourie Rice, Janis ve Damian’ın yanına aldığı okulun yeni kızı Cady Heron‘ı canlandırıyor. Janis ve Damian, Cady’ye okulun “Plastics” olarak bilinen kraliçe arılarına sızma talimatı verir. Cady, Regina’nın erkek arkadaşı Aaron Samuels’e aşık olmaya başlar ve kısa süre içinde kendini okulun en popüler kızlarının hayatlarına giderek daha fazla dahil olurken bulur.

 

İlk filmde rol alan Tina Fey ve Tim Meadows, bu uyarlama için geri dönerken onlara Jenna Fischer, Busy Philipps, Avantika, Mahi Alam, Bebe Wood, Ashley Park, Connor Ratliff ve Jon Hamm onlara eşlik ediyor.

 

Hem 2004 yapımı filmi hem de sahne müzikalini yazan Fey, bu yeni yorumda senarist ve yapımcı olarak geri dönüyor. Lorna Mitchells da Fey ile birlikte yapımcılığı üstleniyor. Arturo Perez ve Samantha Jayne yönetiyor. Müzikler Jeff Richmond’a, sözler ise Nell Benjamin’e ait.

 

Mean Girls, 12 Ocak 2024‘te sinemalarda gösterime girecek. Filmin başlangıçta Paramount+ üzerinden yayınlanması planlanmıştı, daha sonra sinemalarda gösterime girecekti. Paramount+, o tarihe kadar ülkemizde yayına başlayabilir. Geçenlerde bu konuda ufak bir sızıntı olmuştu.