yeni the boys spin off’u meksika’da geçecek

yeni the boys spin off’u meksika’da geçecek


amazon yeni bir şey deniyor


Amazon, neredeyse kendi başlattığı kötücül süper kahraman janrını bırakmak istemiyor. The Boys, Invincible, Gen V derken başka bir The Boys spin off dizisi için hazırlıklara başladı. The Boys dünyası yakında Meksika’ya genişliyor. 

 

Kaynaklara göre, Amazon şu anda Garth Ennis/Darick Robertson çizgi romanlarına dayanan popüler karanlık süper kahraman dizisinin Mexico City‘de geçecek İspanyolca bir spin off’unu geliştiriyor. Konuyla ilgili kesin detaylar henüz gizli tutuluyor.

 

The Boys gibi bu dizinin de yapımcılığını Sony Pictures Television ve Amazon MGM Studios üstlenecek. Kaynaklar Gareth Dunnet-Alcocer‘ın senaryoyu yazacağını söylüyor. Dunnet-Alcocer son olarak başrolünde Xolo Maridueña’nın oynadığı DC filmi Blue Beetle’ın senaryosunu yazmıştı. Blue Beetle, beklenmeyen ve pek duyurulmayan bir film olmasına rağmen belli bir seviyenin üstüne çıkarak, klişeleri iyi kullanmıştı. 

 

The Boys’un yaratıcısı Erik Kripke, Point Grey Pictures’dan Seth Rogen, Original Film’den Neal H. Moritz ve Pavun Shetty ile birlikte Kripke Enterprises aracılığıyla yürütücü yapımcılık yapacak. 

 

Proje ilerlerse, 2024’te dördüncü sezonu yayınlanacak olan ana dizinin ötesinde “The Boys” dünyasında geçen üçüncü dizi olacak. Prime Video kısa süre önce bir süper kahramanlar kolejinde geçen ve başka bir spin off olan Gen V’nin ilk sezonunu yayınladı. Dizinin prömiyeri 29 Eylül’de yapıldı ve Ekim ayında ikinci sezon için onay aldı. 

 

Bundan önce Prime Video, animasyon antoloji dizisi “The Boys Presents: Diabolical” adlı animasyon antoloji dizisini yayınlamış ve bu dizide sekiz bağımsız hikaye yer almış ve The Boys dizisinden çok sayıda oyuncu seslendirme kadrosunda rollerini yeniden canlandırmıştı.

 

Amazon, şu sıra orijinal içeriklerini globale genişletmeye ve uyarlamaya hazırlanıyor. Halihazırda yüksek bütçeli casus dizisi Citadel’in; Hindistan, İtalya ve ötesinde geçen diziler de dahil olmak üzere yan ürünlerini hazırlıyor.