invincible, yıllar sonra ikinci sezonuyla gore çizgi dizi hasretimize son verecek

invincible, yıllar sonra ikinci sezonuyla gore çizgi dizi hasretimize son verecek


3 kasım'a kaç gün kaldı?


Hem Marvel hem de DC Comics serilerinin kaotik durumu göz önüne alındığında, Prime Video‘nun kendi çok doğru konumlandırdığı “kötücül” süper kahraman evrenleri tıkırında işleyerek şirkete can suyu oluyor. The Boys ile başlayan furya, Gen V ve Invincible gibi adult süper kahraman dizilerini, gösterişli CGI yıkımlarından ve karmaşık Çoklu Evren cameo’larından biraz daha fazlasını isteyebilecek bir izleyici kitlesi için hicivli bir yaklaşımla hazırladı. Invincible çizgi dizisi, baz aldığı çizgi romanı çok doğru yansıtan, animasyon olduğu için sert sahnelerinde istediği kadar uçabilen ve bütün bunları ufacık bir bütçeyle yapabilen örnek bir iş oldu. Yeni sezonunu ise yıllardır bekliyoruz. Dizinin temel aldığı çizgi roman Robert Kirkman, Cory Walker ve Ryan Ottley‘e ait. Kirkman’dan bahsetmişken, ComicBook’a üçüncü sezonun mevcut durumu hakkında hayranlarını bilgilendirdi ve “her bölümün” animasyonlarını şimdiden gördüğünü açıkladı, bu da işlerin güzel ilerlediği anlamına geliyor.

Hafta sonu New York Comic Con’da Prime Video, “Invincible” için yeni bir fragman yayınladı. Görüntüler, genç süper kahraman Mark Grayson‘ın, nam-ı diğer Invincible’ın, babası Omni-Man‘in aslında kötü uzaylıları fetheden bir kolektifin parçası olduğunun ve birinci sezonun sonunda ağır bir dayak yedikten sonra büyürken idol edindiği kahraman figürü olmadığının ortaya çıkmasıyla nasıl başa çıktığına dair bazı önemli noktalar içeriyor. Mark’ın iyileşmesi tamamlanmış gibi göründüğünden, şimdi bir kahramanın hayatına ve bu seçimle birlikte gelen tüm karmaşıklıklara ve yıkıcı babasının ötesinde yeni tehditlere geri dönmeye çalışıyor.

“Invincible” önümüzdeki ay geri dönüyor ve 3 Kasım‘dan itibaren her hafta yayınlanacak dört bölümden oluşacak. Hadi gel artık kanlı kostüm, bize süper kahraman gerçekliğinden akıt.