deadpool 3’ün ertelenmesi ryan reynolds’ın işine gelmiş

deadpool 3’ün ertelenmesi ryan reynolds’ın işine gelmiş


3 ay daha yattık dinlendik, diyor (şaka)


Wolverine içerdiğini bildiğimiz ve pek coştuğumuz Deadpool 3, Marvel Sinematik Evreni‘nin geleceğinin büyük bir parçası olmaya hazırlanıyor; film Marvel Studios’un 2024 yılı boyunca gösterime sokacağı tek gişe rekortmeni yapım olacak. Üçlemenin prodüksiyonu bu yılın başlarında Writers Guild of America ve SAG-AFTRA Hollywood grevleri nedeniyle birkaç ay durmuş, ancak geçen ay yeniden başlamıştı. Deadpool 3’ün yönetmeni Shawn Levy‘ye göre, bu ara aslında filmin lehine işlemiş olabilir çünkü kendisine ve serinin yıldızı Ryan Reynolds‘a hikayeyi “tanımak ve üzerinde düşünmek için zaman” tanıdığını iddia ediyor. 

 

“Mutlu bir şekilde işimize geri döndük ve artık önümüzdeki yaz vizyona gireceğine emin olduğumuz için, mümkün olan en iyi filmi yapmak için canla başla çalışıyoruz ve bu iyi hissettiriyor” diyen Levy, sözlerini şöyle sürdürdü: “Artık bu filmin ne olmak istediği konusunda daha yeni ve daha derinlemesine bilgi sahibi olduğumuzu hissediyoruz.”

 

Deadpool 3’ün Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Deadpool 3’te Wade Wilson / Deadpool rolünde Ryan Reynolds, Wolverine rolünde Hugh Jackman, Vanessa Carlysle rolünde Morena Baccarin, Blind Al rolünde Leslie Uggams, Dopinder rolünde Karan Soni, Piotr Rasputin / Colossus rolünde Stefan Kapičić ve şu anda bilinmeyen rollerde Emma Corrin ve Matthew Macfadyen yer alacak. Jennifer Garner Elektra rolünü yeniden canlandıracak.

 

Reynolds daha önce Collider’a verdiği bir röportajda: “Hugh’un geri dönmesinden benim sorumlu olduğuma inanmıyorum. Ben her zaman Hugh’un geri dönmesini istedim. Disney yıllar önce, belki üç yıl önce ya da üç buçuk, dört yıl önce, emin değilim, Fox’u satın aldığında Kevin Feige ile ilk görüşmem ikimizle birlikte bir film yapmak üzerineydi, bir Deadpool Wolverine filmi. O zamanlar bu mümkün değildi. Sonra Hugh tam o anda aradı ve geri dönüp bunu bir kez daha yapmakla ilgileneceğini ifade etti. Bu konuşmanın içeriğini Hugh’ya bırakacağım, çünkü Hugh ile yakın zamanda bir noktada konuşmanızın kaçınılmaz olduğunu biliyorum. Bırakayım da Hugh kendi cevaplasın. Ama geri dönmeye ilgi duyduğunu ifade etti ve sonra bunu Kevin Feige’e bir kez daha götürmek ve satmak benim işimdi.”

 

Deadpool 3 Neden Ertelendi?

Levy’nin bu sonbaharın başlarında verdiği bir röportajda açıkladığı gibi, Deadpool 3 grevin iş durdurmasından önce prodüksiyonun yarısındaydı. Grevlerin ortasında Marvel Stüdyoları da yaklaşan filmleri Thunderbolts ve Blade’in yanı sıra yakında yayınlanacak Wonder Man Disney+ dizisinin prodüksiyonuna ya da ön prodüksiyonuna ara vermişti.

 

Deadpool 3’ün şu anda 26 Temmuz 2024’te sadece sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.