dying for sex podcast’i, michelle williams ile birlikte mini dizi oluyor

dying for sex podcast’i, michelle williams ile birlikte mini dizi oluyor


yönetmen ve yapımcılar umut verici


Manchester by the Sea’den tanıdığımız Michelle Williams, The Dropout‘un yaratıcısı Liz Meriwether ve yönetmen Leslye Headland‘ın FX‘teki dizisinde rol alacak. Dizinin adı: “Dying For Sex

 

Disney’nin tutmuş işleri “The Dropout” ve “Only Murders In The Building”in yazarlarını bir araya getirmek FX için akıllıca bir hamle. Yönetmen Leslye Headland, Netflix’in “Russian Doll” yapımıyla kurgusu hayli zor bir işin altından başarıyla kalkmıştı. Kendisi aynı zamanda yakında başlayacak olan Disney+ “Star Wars” dizisi “The Acolyte”ın da showrunner’ı.

 

Aslında, “Dying For Sex” uzun süredir yayınlanan bir podcast. Dizi, bu podcast’ten uyarlanıyor.  Tabii ki podcast’in sunucusu ve ortak yaratıcısı Nikkie Boyer, yürütücü yapımcı ekibinin bir parçası. 

 

Bahse konu podcast, Podcast sunucusu Nikki Boyer’in, en iyi arkadaşlarından Molly’nin gerçek hikayesini anlatıyor. Konusu şöyle: 

 

Molly’nin dördüncü evre meme kanseri teşhisi konulduğunda, cesur bir şey yapmaya karar verir. Mutsuz evliliğini terk eder ve canlı hissetmesine yardımcı olmak için bir dizi cinsel maceraya atılır. Podcast boyunca en yakın arkadaşı, ev sahibi Nikki Boyer ile en komik ve dokunaklı detayları paylaşıyor. 

 

“Dying For Sex” bu yılın başlarında yapım aşamasındaydı ancak lonca grevleri çeşitli anlaşmaların sonuçlanmasını erteledi. Ancak tüm bunlar tamamlandığına göre, dizinin prodüksiyonunun yakında başlaması ve 2024’ün sonlarında yayınlanmaya başlaması bekleniyor.