george clooney açıkladı: iki farklı ocean’s filmi yolda

george clooney açıkladı: iki farklı ocean’s filmi yolda


biri going in style gibi


Yakışıklı adamlar soygun yapıyor temalı serinin son filmi “Ocean’s 13“in üzerinden 16 yıl geçtiğine inanabiliyor musunuz? Hatta o kadar da harika olmayan “Ocean’s 8” spin-off’unun üzerinden bile beş yıl geçti. Yaşlanıyoruz. Güzel haber: George Clooney‘e göre belki de yeni bir soygun yolda. 

 

UPROXX ile yaptığı bir röportajda George Clooney yeni filmi “The Boys in the Boat“un tanıtımını yapıyordu ve sonunda konu “Ocean’s” filmlerine geldi. Clooney de hiç beklemeden soygun serisinin geleceğine ilişkin gaz haberler verdi.

 

“Elimizde yeni bir Ocean’s için gerçekten iyi bir senaryo var, dolayısıyla bir tane daha çekebiliriz. Aslında harika bir senaryo” dedi Clooney.

 

Tartışmada potansiyel devam filmi “Ocean’s 14” olarak adlandırıldığında, aktör araya girip bir şeyi açıklığa kavuşturmakta gecikmedi. Görünüşe göre, potansiyel yeni film serinin numaralandırma stilini takip etmeyecek.

 

“Şey… Ona bu ismi vermek istemiyorum… Demek istediğim, fikir ‘Going In Style‘ gibi bir şey” dedi.

 

Going In Style?

Bilmeyenler için, “Going in Style” yönetmen Zach Braff’ın 2017 yapımı filmi. Fakat Clooney’nin büyük bir Braff hayranı olmadığını tahmin ediyoruz. Bunun yerine, Martin Brest’in 1979 yapımı, başrollerini George Burns ve Art Carney’nin paylaştığı aynı adlı filminden esinlenmiş olabilir. Bir sonraki Ocean’s filmi, delikanlılarımızın yaşlandığı ve güçlerinin zirvesinde olmadıkları fikrine sahip olacak gibi görünüyor. 

 

Going in Style (1979) - IMDb

 

Ocean’s Prequel

Bu potansiyel devam filmine ek olarak, Margot Robbie ve Ryan Gosling‘in yeniden bir araya geleceği bir Ocean’s prequel filmi üzerinde çalışıldığını biliyoruz. İkili Danny Ocean’ın anne ve babasını canlandıracak ve filmin 60’lı yıllarda geçmesi bekleniyor. Dolayısıyla, eğer bu proje kamera karşısına geçer ve Clooney de bir devam filmiyle istediğini elde ederse, önümüzdeki birkaç yıl içinde çok çekici insanlar tarafından gerçekleştirilen soygunları konu alan filmlerin yeniden canlanmasına tanık olabiliriz. Daha ne isteriz.