godzilla x kong: the new empire fragmanı yayınlandı

godzilla x kong: the new empire fragmanı yayınlandı


sürpriz olarak dövüşüyorlar


Godzilla ve King Kong geri döndü. Ne yapsınlar çılgınca dövüşüyorlar.

 

2021’de gösterime giren “Godzilla vs. Kong“un devamı niteliğindeki Godzilla x Kong: The New Empire‘ın ilk fragmanı geçtiğimiz Pazar günü yayınlandı.

 

New Empire, bir tanıtım özetine göre, “Godzilla vs. Kong’un patlayıcı hesaplaşmasını yepyeni bir sinematik macerayla takip ediyor ve yüce Kong ile korkunç Godzilla’yı dünyamızda saklı, keşfedilmemiş devasa bir tehditle karşı karşıya getirerek onları farklı bir meydan okumaya davet ediyor.”

 

Film, “Titan” olarak geçen bu olağanüstü varlıkların oluşumuna yardımcı olan ve onları insanlıkla sonsuza dek birbirine bağlayan efsanevi savaşı açığa çıkarırken, bu Titan’ların geçmişlerini, kökenlerini, Skull Island’ın ve ötesinin gizemlerini daha da derinlemesine inceleyecek.

 

Fragman, bir sesin “İnsan uygarlığının büyük bölümünde, yaşamın yalnızca gezegenimizin yüzeyinde var olabileceğine inandık. Başka ne konuda yanılmışız?” demesiyle başlıyor. 

 

Yeni film, Rebecca Hall‘un ilk kez “Godzilla vs. Kong”da gördüğümüz bilim insanı Ilene Andrews karakterini geri getiriyor. Titanlar arasındaki bu son çatışmada Dan Stevens, Brian Tyree Henry ve Kaylee Hottle da yer alıyor.

 

Godzilla vs. Kong’un yönetmeni Adam Wingard, Terry Rossio, Simon Barrett ve Jeremy Slater tarafından yazılan senaryoyla The New Empire’ı yönetmek üzere geri döndü.

 

Yönetmen ve yazar kadrosuna bakılırsa önceki filmden aldığımızı alırız, fazlasını beklemeyelim. Altmetni, anlattıkları ve Godzilla mitini siyasetle bağlamasıyla nefis bir Godzilla filmi izlemek isteyenler, 2016’da yapılan Shin Godzilla’ya göz atabilir. Gurme tavsiyedir.