jake gyllenhaal ve conor mcgregor aynı filmde

jake gyllenhaal ve conor mcgregor aynı filmde


ve de muhtemelen aynı sekizgende


Patrick Swayze‘nin başrolünü oynadığı 80’lerin klasik aksiyon filmi Road House‘un merakla beklenen yeniden çevriminden nihayet Jake Gyllenhaal‘un aksiyona hazır bir şekilde ringe çıktığı bir ilk bakış fotoğrafı geldi. Gyllenhaal, James Dalton‘ın rolünde yer alırken, UFC süperstarı Conor McGregor da filmde açıklanmayan bir rolde yer alacak. 

 

 

Orijinal kaynak materyale yakın durmayı amaçlayan yeniden çevrim, Florida’da kalabalık ve gürültülü bir barda fedai olarak işe başlayan eski bir UFC dövüşçüsü olan James Dalton’ı konu alıyor. Road House’un oyuncu kadrosunda Gyllenhaal ve McGregor’un yanı sıra Ellie rolünde Daniela Melchior, Şerif Black rolünde Joaquim de Almedia, Billy Magnussen, Lukas Gage , Darren Barnett ve açıklanmayan çeşitli rollerde Beau Knapp yer alıyor.

 

Jake Gyllenhaal Road House’daki Rolüne Nasıl Hazırlandı?

Gyllenhaal rol için ringe çıkmaya yabancı değil. Aktör 2015 yılında Southpaw filminde Forest Whitaker, Rachel McAdams ve Naomie Harris ile birlikte şampiyon boksör Billy Hope’u canlandırmıştı. Men’s Health’e göre Gyllenhaal “altı ay boyunca günde altı saat çalışarak” 15 kilo löp löp et kas yaptı. Aktör, Gyllenhaal’un ölümcül Başçavuş John Kinley’i canlandırdığı Guy Ritchie’nin 2023 ordu filmi The Covenant gibi diğer hızlı projelerde de kendi sınırlarını zorlamıştı. Belli ki aktör, bir rol için vücudunu tamamen dönüştürmek için çaba sarf etmekten korkmuayanlardan. 

 

Road House’un çekimleri sırasında Gyllenhaal Mart ayında Las Vegas’ta düzenlenen UFC 285 etkinliğinde sürpriz bir şekilde boy gösterdi. Gyllenhaal’un, UFC dünyasında belki de en medyatik figür olan rol arkadaşı McGregor’dan birkaç tüyo almış olması muhtemel. Road House, McGregor’un ilk büyük oyunculuk işi olacak ve sözcüsü Karen Kessler şu açıklamayı yaptı: 

 

“Conor McGregor, efsanevi kariyerini Hollywood’a taşımaktan ve sevilen bir klasik olan “Road House”un bu yeniden uyarlamasında Jake Gyllenhaal ile birlikte yer almaktan büyük heyecan duyuyor.”

 

Road House 21 Mart 2024’te gösterime girecek.