kara komedi üstatları zellner’lar, jesse eisenberg’ün koca ayak olacağı sasquatch sunset filminden görüntü paylaştı

kara komedi üstatları zellner’lar, jesse eisenberg’ün koca ayak olacağı sasquatch sunset filminden görüntü paylaştı


evet, bildiğimiz koca ayak canavarı


Yönetmen ikili David ve Nathan Zellner‘ın başrollerini Daisy Jones’dan Riley Keough ve The Social Network’ten Jesse Eisenberg‘in paylaştığı son filmi “Sasquatch Sunset“in 2024 yılında Bleecker Street tarafından vizyona sokulması planlanıyor.

 

Konuyla ilgili ayrıntılar henüz açıklanmadı. Filmin açıklamasına göre “sıradan bir ailenin hayatından bir yıl” anlatılacak. Eisenberg ise filmde kıllı, büyük ayaklı bir Koca Ayak’ı canlandıracak. Aktör filmdeki tuhaf rolünü Variety’e anlatmıştı;

 

“Bir Kocaayak’ı oynuyorum: vücut kıllarıyla kaplı kostüm ve makyajdan oluşan. Repliğim yok, sadece homurdanıyorum. Bunu dört gözle bekliyorum.”

 

Birlikte The Zellner Brothers olarak bilinen Zellner’lar, 2014 yapımı “Kumiko: The Treasure Hunter” ve 2018 yapımı Western “Damsel” filmlerinde ortak yazar ve ortak yönetmen olarak yaptıkları çalışmalarla tanınıyorlar. İkili son olarak Emma Stone ve Nathan Fielder’ın kara komedi televizyon dizisi “The Curse“ün üç bölümünü yönetti.

 

Zellner’lar uzun zamandır efsanevi figür Koca Ayak’ın hayranı ve 2010 yılında Koca Ayak’ın doğumunu anlatan “Sasquatch Birth Journal 2” adlı sürrealist bir kısa film yapmışlardı. “Sasquatch Birth Journal 2” prömiyerini 2011 Sundance Film Festivali’nde yaptı ve Sundance Kısa Film Yapımcılığı Ödülü’ne aday gösterildi. “Sasquatch Sunset” kardeşlerin birlikte gerçekleştirdikleri sekizinci uzun metrajlı film.

 

“Sasquatch Sunset”in yapımcıları arasında Zellner ve Eisenberg’in yanı sıra Lars Knudsen, Tyler Campellone, George Rush ve David Harrari de yer alıyor. Keough, Ari Aster ve Gina Gammell ise yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. 

 

En iyi komedi kara komedi olabilir. Kafa yapımıza uygun anlatıma en fazla yaklaşan yaratıcıların bu tuhaf filmini merakla bekliyoruz.