kingsley ben-adir’in bob marley’i canlandıracağı bob marley: one love’ın vizyon tarihi yeni fragmanla belli oldu

kingsley ben-adir’in bob marley’i canlandıracağı bob marley: one love’ın vizyon tarihi yeni fragmanla belli oldu


no woman no cry


Film yönetmeni Reinaldo Marcus Green şaka maka Hollywood‘da hızla yükseldi. Yönetmen, ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi olan “Monsters and Men“ile 2018’de Sundance‘te büyük sükse yapmadan önce yıllarca kısa filmlerde ve televizyonda çalışmıştı. 

 

Görünüşe göre her şey bir gecede değişti ve kısa süre içinde Mark Wahlberg ile “Joe Bell“i, üstüne eleştirmenlerce beğenilen dizi HBO‘nun “We Own This City“sini yönetti ve diğer projelerin yanı sıra Will Smith’i “King Richard” ile Oscar’da En İyi Erkek Oyuncu ödülüne taşıdı.  Ödül günü biz de oyuncunun tokadıyla tanıştık. 

 

Bir sonraki projesinde ise “Bob Marley: One Love” adlı, ikonik reggae şarkıcısı hakkında bir rock biyografisini yönetecek. Kingsley Ben-Adir efsanevi müzisyeni canlandırıyor.

 

Filmde ayrıca Rita Marley rolünde Lashana Lynch ve Marley’i Batılı ve beyaz izleyiciler için keşfeden Island Records’un patronu Chris Blackwell rolünde James Norton yer alıyor. Yardımcı oyuncu kadrosunda Tosin Cole, Umi Myers, Anthony Welsh ve Nia Ashi yer alıyor. 

 

“Bob Marley: One Love” Terence Winter & Frank E. Flowers ve Zach Baylin & Reinaldo Marcus tarafından yazıldı. 

 

Film kısaca Bob Marley’in hayatını anlatıyor. İkonik müzisyenin zorlukların üstesinden geldiği hikayesini ve devrim niteliğindeki müziğini keşfetmemizi amaçlayacak. 

 

BOB MARLEY: ONE LOVE ülkemizde 16 Şubat 2024‘te sinemalarda.