megan thee stallion’ın yeni mean girls şarkısı şıkır şıkır

megan thee stallion’ın yeni mean girls şarkısı şıkır şıkır


maalesef müzikal


Megan Thee Stallion, Mean Girls için yeni şarkı yaptı. Paramount bu yılın başlarında popüler serinin fragmanını yayınlamıştı. Megan Thee Stallion, 2000’lerin popüler filminin müzikal bir yeniden uyarlaması için çok mantıklı seçim. Şarkı bugün ortamlara düştü. 

 

Mean Girls’ün bu kez bir müzikal olduğu gerçeğini kabullenmek internetin kenarı köşesinde biraz zaman aldı. Ancak, insanlar neler olup bittiğini anladıktan sonra nispeten olumlu tepki gösterdi. Müzikallerden çoğumuz haz etmesek de yeni Mean Girls’e kim hayır diyebilir? 

 

Paramount Pictures fragman yayınlanana kadar bu fikri çoğunlukla saklı tuttu. Barbie bu yaz bize bir şey anlattıysa, o da bir filmin tanıtımını yapan en makul şeyin “banger” müzisyenler olduğudur. 

 

 

Mean Girls Neden Müzikal Oldu?

 

Mean Girls filminin ilk fragmanı bu yıl yayınlandığında pek çok insan şaşırmıştı. Yeni bir Mean Girls projesinden söz edildiğinde, hayranlar bildiğimiz anlamda bir yeniden uyarlama ya da bir tür eski devam filmi bekliyorlardı. Aynı enerjiyi aldılar ama beklemedikleri bir pakette. Jeff Richmond, Tina Fey ve ekibi bu müzikalin gerçeğe dönüşmesine yardımcı oldu. 

 

Müzikalin yaratıcısı Jeff Richmond filmin duyurulduğu günlerde şunları söylemişti: 

 

“[Filmle] yapmaya çalıştığımız şey, kulağa Broadway müziği gibi gelen müziği alıp filme daha taze bir görünüm kazandırmak. Bir Broadway tiyatrosunda ya da Pantages’de sekizinci sırada otururken dinlemek istediğiniz müzikler yerine Spotify’da dinlemek isteyeceğiniz müzikler yapmak. Her şeyi daha taze, daha genç bir şekilde ele alıyoruz. Müziği film için yeniden keşfettik.”

 

Mean Girls: The Musical, Tina Fey’in yazdığı senaryodan Samantha Jayne ve Arturo Perez Jr. tarafından yönetiliyor. Filmde Angourie Rice, Auli’i Cravalho, Reneé Rapp, Jaquel Spivey, Avantika, Bebe Wood, Christopher Briney, Jenna Fischer, Busy Philipps, Tina Fey ve Tim Meadows rol alıyor.