amy winehouse’un 20 yılı deviren albümü için yıldızın yayınlanmamış klibi paylaşıldı

amy winehouse’un 20 yılı deviren albümü için yıldızın yayınlanmamış klibi paylaşıldı


biyografi filmi de geliyor


Amy Winehouse‘un “In My Bed” şarkısını söylediği yayınlanmamış görüntüler, trajik şekilde vefat ederek arkasında hikayeler bırakan şarkıcının ilk albümü “Frank“in 20. yıl dönümüne özel olarak paylaşıldı.

 

Amy Winehouse’un ilk albümü Frank içinden, sanatçının 2004 yılında “In My Bed” şarkısı için yaptığı video çekiminin daha önce görülmemiş görüntüleri Salı günü yayınlandı.

 

Yaklaşık dört dakikalık lirik video, “Take the Box”, “Stronger than Me”, “F*** Me Pumps” ve “In My Bed” single’larını içeren Frank’in resimli disk plak baskısıyla birlikte hazırlandı.

 

Klipte kendine özgü kedi gözü ve arı kovanı saç modelinden sıyrılan Winehouse, klip çekimlerinden önce ve çekimler sırasında gözünü kameradan ayırmadan bir otelde dolaşıyor. Lobide geziniyor, check-in bankosuna yerleşiyor ve bir gitar çantası taşıyarak merdivenlerden yukarı çıkıyor. Daha sonra terk edilmiş bir sahneye geçiyor ve arkasında bir grup toplanırken mikrofonu eline alıyor.

 

Nisan 2004’te yayınlanan orijinal müzik videosu Paul Gore tarafından yönetilmişti.

 

2011’de 27 yaşında hayatını kaybeden Winehouse, yakında gösterime girecek olan biyografik film Back to Black‘te Marisa Abela tarafından canlandırılacak. Sam Taylor-Johnson tarafından yönetilen filmin Nisan ayında gösterime girmesi bekleniyor. Film Winehouse’un kariyerini, kocası Blake Fielder-Civil’i ve günlük hayatını saran paparazzileri konu alacak.