angus cloud’un vefat etmeden önce rol aldığı filmden fragman geldi

angus cloud’un vefat etmeden önce rol aldığı filmden fragman geldi


scream'den olaylı ayrılan melissa barrera da var


Scream filminden Filistin savunduğu gerekçesiyle yaka paça çıkarılan Melissa Barrera ve geçtiğimiz Temmuz ayında kaybettiğimiz Angus Cloud‘lu gerilim filmi Abigail’den fragman yayınlandı. 

 

Radio Silence’ın Universal ile yaptığı yeni filmin 19 Nisan 2024′te gösterime girmesi planlanıyor.

 

Filmin resmi tanıtım yazısında şöyle yazıyor: Çocuklar canavara dönüşebilir. Bir grup suçlu, yeraltı dünyasının güçlü isimlerinden birinin 12 yaşındaki balerin kızını kaçırdıktan sonra tek yapmaları gereken kızı bir gece boyunca izlemektir. İzole bir malikanede, kaçıranlar birer birer azalmaya başlar ve giderek artan bir dehşetle, içeride normal bir küçük kızla kilitli olmadıklarını keşfederler.

 

Radio Silence, Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett‘in yönetmenlik ekibinin imzasını taşıyor. Ready or Not ve geçen yılki Scream VI’yı da onlar yapmıştı. Abigail’i Stephen Shields (The Hole in the Ground, Zombie Bashers) ve Guy Busick (Scream serisi, Ready or Not) yazdı.

 

Abigail’de ayrıca Dan Stevens, Kathryn Newton, William Catlett ve Kevin Durand kaçıranlar; Alisha Weir ise Abigail rolünde.

 

Filmin yapımcılığını Project X Entertainment için William Sherak, Paul Neinstein ve James Vanderbilt, Tripp Vinson ve Radio Silence’dan Chad Vilella üstleniyor.

 

Konusu her ne kadar tuhaf olsa da Angus’u son kez izlerken hayli üzüleceğiz.