britney spears başrolde: crossroads netflix’e geliyor

britney spears başrolde: crossroads netflix’e geliyor


genç britney içerir


Britney Spears‘ın başrolünü oynadığı ilk film “Crossroads“, 15 Şubat itibarıyla Netflix‘te dünya çapında yayınlanmaya başlayacak. Film, 2002’de aynı gün prömiyer yapmıştı ve Spears, “Oops… I Did It Again” ve “Baby One More Time” şarkılarının başarısının ardından taze bir ün kazanmış, tüm zamanların en ticari başarılı genç müzik sanatçısı olmuştu.

 

Spears’ın “I’m Not a Girl, Not Yet a Woman” şarkısının da yer aldığı filmde, pop yıldızı Lucy karakterini canlandırıyordu. Film; genç hamilelik, istismar ve terk edilmeyi konu alan bir yapıma sahipti. Ayrıca, Zoë Saldana, Taryn Manning, Dan Akroyd, Beverly Johnson ve Kim Cattrall gibi isimleri de içeren bu kült favorisi, “Grey’s Anatomy” ve “Bridgerton”un yaratıcısı Shonda Rhimes tarafından yazılmış, Tamra Davis tarafından yönetilmişti. O dönem için oldukça nadir bir durum olarak, çoğunlukla kadın prodüksiyon ekibine sahipti.

 

  1. yıl dönümünü kutlayan bir röportajda Davis, “Afro-Amerikan bir senarist ve genç bir kadın yönetmen olarak ve tüm bu kadınların hakkında bir hikaye anlattığı” için o dönemin çok ilerisinde olduklarını belirtti.

 

Daha önce Spears’ın plak şirketi Jive Records’ta çalışmış olan Ann Carli, filmin yapımcılığını üstlendi. Carli, daha önce müzik videolarında birlikte çalıştığı Davis’e yönetmenlik teklif ettiğinde, Davis başlangıçta teklifi reddetti. Ancak Spears ile tanışması, yönetmenin fikrini değiştirmesine neden oldu.

 

Davis, o dönemin Britney’si hakkında Variety’ye yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Brit kapıyı açtı ve üzerinde küçük bir tişört ve iç çamaşırı vardı ve ‘Dün gece, çok sarhoştum!’ dedi. Çok komikti ve sadece onun harika olduğunu düşündüm. Tüm günü birlikte geçirdik ve gerçekten bunu yapmak istediğini, çalışmayı istediğini ve ciddi olduğunu kanıtladı.”