britney spears müzik endüstrisine “asla dönmeyeceğini” söyledi

britney spears müzik endüstrisine “asla dönmeyeceğini” söyledi


hayalet yazar olarak devam edecek


Britney Spears, “müzik endüstrisine asla geri dönmeyeceğini” ilan ettiği Instagram paylaşımında yeni bir albüm üzerinde çalıştığı söylentilerini yalanladı.

 

Pop şarkıcısı, Çarşamba sabahı erken saatlerde Page Six‘te çıkan ve Spears‘ın Charli XCX ve yazar Julia Michaels ile yaklaşık on yıl sonra ilk albümü olacak bir albüm üzerinde çalıştığına dair haberlere yanıt verdi. Haberde Spears’ın “proje henüz şekillenmeye başladığı için” henüz yeni bir materyal kaydetmediği iddia edilmişti.

 

Spears, “Salome Bearing the Head of St. John the Baptist” adlı İtalyan Rönesans tablosunu paylaştı ve açıklama olarak:

 

“Yeni bir albüm yapmak için rastgele insanlara başvurduğumu söyleyip duruyorlar… Müzik endüstrisine asla geri dönmeyeceğim,” diye yazdı.

 

Spears sözlerine şöyle devam etti: “Yazdığım zaman ya eğlenmek için ya da başkaları için yazıyorum! Kitabımı okuyanlar için, benim hakkımda bilmediğiniz çok şey var… Son iki yılda başkaları için 20’den fazla şarkı yazdım!!!”

 

Spears kendisini “hayalet yazar” olarak tanımlamaya devam etti, yani projelere kendi adını eklemeden diğer sanatçılar için yazıyor ve “dürüst olmak gerekirse bu şekilde tercih ettiğini” söyledi.

 

Ayrıca “The Woman in Me” adlı anı kitabının kendisinin onayı olmadan yayınlandığını iddia eden yorumlara da yanıt verdi. Kitap ilk haftasında basılı, ön satış, e-kitap ve sesli kitap olarak 1,1 milyondan fazla satarak ulusal çapta en çok satanlar listesine girdi.

 

Spears Instagram paylaşımının sonuna “Bu gerçeklerden çok uzak,” diye yazdı. “Bugünlerde haberleri okudunuz mu? Çok seviliyorum ve kutsanıyorum.”