buffy the vampire slayer yeniden yapılıyor

buffy the vampire slayer yeniden yapılıyor


yapımcı dolly parton söylüyor


Dolly Parton, Buffy the Vampire Slayer‘ın yeniden canlandırılması konusunda umut verici açıklamalarda bulundu.

 

Yakın zamanda verdiği bir röportajda country şarkıcısı, yapımcıların Sarah Michelle Gellar’ın başrolünü oynadığı diziyi geri getirmek için çalıştıklarını söyledi.

 

Parton, Business Insider’a 24 Ocak’ta yayınlanan bir röportajda “Hala üzerinde çalışıyorlar” dedi. “Onu geri getirmeyi ve yenilemeyi düşünüyorlar.”

 

Parton dizinin yeniden başlatılmasında kimlerin yer aldığı konusunda ayrıntı vermedi. “Bu kadın ne alaka?” derseniz: eski menajeri Sandy Gallin ile birlikte kurduğu yapım şirketi Sandollar Productions aracılığıyla 1997-2003 yılları arasında yayınlanan diziye yapımcı olarak bağlıydı.

 

Gellar geçen yıl verdiği bir röportajda Parton’ın dizideki rolünden bahsetmiş ve onunla hiçbir zaman yüz yüze tanışamadığını belirtmişti.

 

“Evet, az bilinen bir gerçek, efsane Dolly Parton yapımcımızdı,” dedi Gellar Şubat 2023’te Jimmy Fallon’ın oynadığı The Tonight Show’daki bir röportaj sırasında. “Onu hiç görmedik [ama] başlangıçta adımızın yazılı olduğu Noel hediyeleri alırdık ve ben ‘Kim olduğumu bile bilmiyor’ diye düşünürdüm. Sonra bir gün biri ona bunu sordu ve gösteriye ve performansıma iltifat etti. Ben de ‘Artık ölebilirim. Dolly Parton kim olduğumu biliyor ve iyi olduğumu düşünüyor.”

 

Gellar, Ocak 2023’te bir yeniden canlandırmanın “yapılmasına gerek olmadığını” söylemişti.