dayakçı jonathan majors ve arkasında bıraktığı çıkmamış filmleri

dayakçı jonathan majors ve arkasında bıraktığı çıkmamış filmleri


creed 3'ten belliydi


IndieWire‘ın haberine göre, Searchlight Pictures Jonathan Majors‘ın başrolünü oynadığı “Magazine Dreams“i gösterim sürecinden kaldırdı ve filmin haklarını, filmi yeniden piyasaya sürmeyi planlayan film yapımcılarına iade etti.

 

Searchlight filmi geçen yılki Sundance Film Festivali‘nde satın almış ve ödül sezonunda gösterime sokmayı planlamıştı ancak Majors’un “Magazine Dreams”i satın aldıktan yaklaşık bir ay sonra 25 Mart’ta saldırı ve taciz suçlarından tutuklanmasının ardından filmi gösterim takviminden çıkardı.

 

Majors geçen ay saldırıdan suçlu bulunarak Disney’in onu Marvel Sinematik Evreni‘ndeki Kang rolünden kovmasına yol açtı. O dönemde THR, “Magazine Dreams”in Searchlight tarafından yayınlanmasının, hatta doğrudan Hulu’da yayınlanmasının mümkün olmadığını bildirmişti. Ancak film yapımcılarının ilgilenen bir alıcı bulmaları halinde, filmin rafta durmak yerine başka bir yerde gün ışığına çıkma şansı var. Searchlight konuyla ilgili yorum yapmadı.

 

Majors 6 Şubat’ta hüküm giyecek ve bir yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak.

 

Majors yakın zamanda ABC News’e verdiği bir röportajda suçlu bulunmasının kendisini “kesinlikle şoke ettiğini” söylerken masum olduğunu ve eski kız arkadaşı Grace Jabbari’nin yaralanmasına kendisinin sebep olmadığına dair “hiçbir şüphe duymadığını” ifade etti.

 

Majors 25 Mart’ta saldırı, boğma ve taciz suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Duruşma Kasım ayına kadar ertelenmişti. 33 yaşındaki Jabbari Mart ayında “baş ve boynundaki hafif yaralanmalar” nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı.

 

Yönetmenliğini ve senaristliğini Elijah Bynum’un üstlendiği “Magazine Dreams” filminde Majors, profesyonel halter yarışmalarında yıldız olma hayalleri kuran, sosyal açıdan beceriksiz ve çekingen bir amatör vücut geliştiriciyi canlandırıyor. Film, ağırbaşlı karakteri ve şiddetli sahneleriyle “Taxi Driver” ile karşılaştırılıyor. Ocak 2023’te festivalden çıkan Majors’un performansı potansiyel bir Oscar adayı olarak gösterildi. Filmin yapımcıları ise Jennifer Fox, Dan Gilroy, Jeffrey Soros ve Simon Horsman.

 

Majors kısa süre önce Chicago Bulls’un süperstarı Dennis Rodman‘ı canlandıracağı “48 Hours in Vegas“tan da çıkarılmıştı. Başlangıçta Lionsgate tarafından yapılması planlanan bu proje de yeni bir ev ve yıldız arıyor.