joe keery ve camila morrone’nin suçlu aşıklar ve toksik ilişkiler temalı filminden fragman

joe keery ve camila morrone’nin suçlu aşıklar ve toksik ilişkiler temalı filminden fragman


stranger things oyuncusu iyi gelişti


Joe Keery ve Camila Morrone‘nin yeni filmi Marmalade aralarındaki kimya, komplikasyonlar ve suçla dolu, filmden fragman geldi. 

 

“Bir zamanlar küçük bir çocuktum. Postanede çalışıyordum. Sonra hayallerimin kızıyla tanıştım,” diyor Keery’nin karakteri Baron, “O andan itibaren birbirimizden ayrılamaz olduk.”

 

Fragmanda Baron, annesinin ilaçları için paraya ihtiyacı olduğunda kız arkadaşı Marmalade’in (Morrone) banka soymasına yardım etmeyi kabul ediyor. Ancak hayatta kalmanın bir yolu olarak başlayan bu olay, Baron’un geleceğini hızla riske atıyor ve Marmalade’in gerçek niyetini sorgulamasına neden oluyor.

 

Joe Keery and Camila Morrone s Bonnie and Clyde Inspired Romance Takes Center Stage in Marmalade

 

Keir O’Donnell‘ın yazıp yönettiği filmin öyküsü şöyle devam ediyor; 

 

Baron’un işlediği suçlar nedeniyle hapse girmesinin ardından Marmalade ile yaşadığı yoğun aşka geri dönüyoruz. Hayatının aşkıyla yeniden bir araya gelmeye kararlı olan Baron, kaçmak için bir plan yaparken hücre arkadaşı Otis (Aldis Hodge) ile dostluk kurar.

 

Film hem 31 yaşındaki Keery’nin hem de 26 yaşındaki Morrone’nin filmografilerine beklenmedik bir ekleme. Keery en çok Netflix’in Stranger Things dizisinde canlandırdığı zorba Steve Harrington rolüyle tanınıyor ancak dizinin sona ermesine hazırlanırken daha keskin roller seçmeye başladı.

 

2020 yapımı Spree’de Keery, viral olmak için yolcularını öldüren sosyal medya takıntılı bir araç paylaşım sürücüsünü canlandırdı. Bunu Ryan Reynolds’la birlikte rol aldığı Free Guy ve başrol oyuncuları Lily James, Willem Dafoe ve Rachel Sennott‘la birlikte rol aldığı Finally Dawn adlı İtalyan dönem dramasındaki sahne çalan performanslarıyla takip etti.

 

Daha önce, hayranlarının en sevdiği Stranger Things karakterinden farklı roller üstlenmek istediğinden bahsetmişti.

 

Ağustos 2020’de The Playlist‘e verdiği röportajda:

 

“Belki de benim için senaryodan daha da önemlisi, günün sonunda en yakın çalışacağım kişi olan ve konuşabileceğim biri olması gereken yönetmendir ve şimdiye kadar çalıştığım her şeyde bu olduğu için gerçekten şanslıydım.

 

Keery aynı ay The Hollywood Reporter‘a verdiği demeçte çocukluğunun oyunculuğa olan ilgisine nasıl ilham verdiğinden de bahsetti: 

 

“Üç kız kardeşim var, dolayısıyla dördümüz birlikte film çekerdik ve ben de biraz sorumlu olurdum. Aslında yönetmen ben olurdum. Onlara şöyle derdim: ‘Tamam, başrol oyuncusu sensin. Bunu yapacaksınız. Sizler bu iki karaktersiniz. Ve bu filmi çekeceğiz. Ve filmi çekerdik, sonra filmi birlikte keserdik ve sonra filmi ailem için oynardık. Belki de tüm bunların başlangıcı buydu.”

 

Filmin diğer başrolü Morrone, Prime Video’nun dizisi Daisy Jones & the Six’te Camila Alvarez-Dunne rolüyle Emmy adaylığı kazanmadan önce hem oyunculuk hem de modellik yaptı. Ayrıca Death Wish, Mickey and the Bear, Valley Girl ve Gonzo Girl gibi filmlerde de rol almıştı.

 

Marmalade 9 Şubat’ta sinemalarda gösterime giriyor.