pedro almodóvar’ın ilk ingilizce filmine julianne moore da katıldı

pedro almodóvar’ın ilk ingilizce filmine julianne moore da katıldı


üçüncü kadın kim olabilir?


Gün geçmiyor ki bir Pedro Almodóvar yeni film duyurusuna denk gelmeyelim. Yeni sızıntılara göre Pedro Almodóvar, Mart ayında ilk uzun metraj İngilizce dilinde filmini çekecek. New York City’de geçen film, üç kadın arkadaş hakkında olacak deniyor. Almodóvar, hangi kadın oyuncuları başrollerde oynattığı konusunda oldukça ketum, röportajlarda herhangi bir ayrıntı vermekten kaçındı. Ancak son zamanlarda Tilda Swinton, filmin bir parçası olduğunu sızdırmıştı. 

 

Bu kısım akla yatıyor çünkü Swinton, Almodóvar’ın 2021 yapımı kısa filmi “The Human Voice“da oynamıştı. Başka bir kaynak ise Julianne Moore’un da kadroya yazıldığını söylüyor. Moore’un filmde olma ihtimali oldukça yüksek görünüyor. 

 

Peki üçüncü kadın oyuncu kim olabilir? Dedikodular, Jessica Chastain, Susan Sarandon, Jessica Lange, Sarah Paulson, Sharon Stone ve Meryl Streep isimlerini işaret ediyor.

 

Almodóvar’ın gizemli yeni filmi “The Room Next Door” adını taşıyacak. Yılın başlarında, Almodóvar, kadrodaki kadın oyunculardan birinin İngiliz, diğer ikisinin Amerikalı olduğunu doğrulamıştı; üçünün de ilk tercihleri olduğunu ve hepsinin hemen teklifini kabul ettiğini eklemişti.

 

İngilizce olarak iki kısa film yönetmiş olsa da, “The Human Voice” ve “Strange Way of Life,” Almodóvar, bunların sadece İngilizce konuşan oyuncuları yönetmeye alışmak için yapılmış provalar olduğunu belirtti.

 

1980’deki “Pepi, Luci, Bom” ile yönetmenliğe başlayan Almodóvar parlak bir kariyere sahip. En dikkat çeken eserleri arasında “Talk to Her,” “The Skin I Live In,” “Pain and Glory,” “Broken Embraces,” ve “Women on the Verge of A Nervous Breakdown” bulunuyor.

 

Julianne Moore ise geçtiğimiz sene “May December“da oynamış, ödül sezonunda adını duyurmuştu.