PHILIPS M1X VE CLUB BANGKOK ORTAKLIĞI: #BENDENDJOLURMU

PHILIPS M1X VE CLUB BANGKOK ORTAKLIĞI: #BENDENDJOLURMU


"senden Dj Olmaz" Diyenlere Haddini Bildirme Firsati


İstanbul gece hayatının Metin-Ali-Feyyaz, Kom-Pe-Dan, Yu-Ma-Tu ve Pe-Re-Ja'dan hallice üçlüsü Club Bangkok, teknoloji dünyasının dev adamı Philips tarafından müdürün odasına çağrılıyor. En ucuz ve şık takımlarını çeken Club Bangkok müdürün kapısını çalıyor. Üçlüyü baştan aşağı süzen müdür herkesin aklındaki soruyu soruyor: "Sizden DJ olur mu?". Bu soruyu duymaya alışık Club Bangkok, kontraatağa kalkıyor ve müdürün hiç çalışmadığı yerden cevabı yapıştırıyor; "Senden DJ olur mu?".

 

 

Müdür bey bu soruyu günlerce düşünüyor… "Benden DJ olur mu?" sorusu kafasının içindeki tilkilerle beraber dolaşıyor. Bunun üzerine gerekli kişilere talimatı veriyor ve bu gerekli kişiler dünyaca ünlü DJ Armin van Buuren'e danışıyorlar. Bu danışıklı dövüşün sonucunda İsviçreli bilim insanlarını kıskandıracak bir çalışmayla çok çok acayip son teknoloji ürünü Philips M1X DJ setini tasarlıyorlar. M1X DJ setiyle yıllardır "Benden DJ olur mu?" sorusunu kendine soranlar da cevabını almış oluyorlar. Çünkü Philips M1X'le DJ olmak o kadar kolay ki, tüm gün evde örgü ören nineleriniz bile Armin van Buuren'in warm-up'ında sahne alabilirler.

 

 

Bu mega iyi çok süper cihazın kefili olan Philips ve Club Bangkok, bu pazar günü sizleri Kilyos Burç Beach'e bekliyor. Katılımcılar arasından en iyi DJ performansını sergileyen kişi, Armin van Buuren’le birlikte tasarlanan Philips M1X DJ Seti’ni kazanacak! Kinder Suprise gibi hem eğlenceli, hem çikolata, hem de oyuncak sürprizler de sizleri bekliyor olacak. Pazar'ınızı şahane pazara çevirmek ve içinizdeki DJ'i dünya turnesinin ilk ayağına çıkarmak için Philips M1X ve Club Bangkok ile #bendenDJolurmu'ya koşar adımlarla koşun, timsah yürüyüşüyle koşun.

 

EVENT LINK'I AHA BUDUR

 

Davetiye olarak da Club Bangkok haytalığına yakışan videoyu sizlere armağan ediyoruz.