MÜZİK DÜNYASINDA GÜNÜN VERKAÇLARI

MÜZİK DÜNYASINDA GÜNÜN VERKAÇLARI


Yeniler, En Yeniler, En En Yeniler


Sekiz yıl sonra albüm yayınlayacak naif adam Damien Rice'tan ilk şarkı geldi. Albümle aynı adı taşıyan My Favourite Faded Fantasy hayırlara vesile olsun.

 

 

İki gün evvel Interpol'ü konuk eden David Letterman, dün gece de yıllar sonra yeni albüm yayınlayan rock'n'roll ikilisi Death From Above 1979'ı konuk etti. Trainwreck 1979'un performansına Letterman'ın orkestrası da destek verdi.

 

 

Çok enstrümantalist, yani multi enstrümantalist New York'lu Sinkane, yeni albümü Mean Love'dan How We Be'nin videosunu yayınladı.

 

 

Geçtiğimiz yıl İstanbul'da ayıla bayıla izlediğimiz Lemonade, yeni albümü Minus Tide'dan Durutti Shoes'a video yayınladı.

 

 

DFA'in gediklisi YACHT, artık DFA'in gediklisi değil. Downtown Records'a transfer olan ikili, bunu yeni şarkıları Where Does This Disco? ile kutladı. "Nerede lan bu disko?" diyenlere gelsin.

 

 

Ülkemizin bayrağını daha çok yurt dışında dalgalandırarak medar-i iftiharımız olan gruplarımızdan Fuji Kureta'dan da haber var. Electro pop’un Oya-Bora’sı Fuji Kureta, yeni videosunu yayınladı. Morr Music gruplarına taş çıkartan grup, 5 Mayıs’ta çıkarttığı yeni albümü Andrey’den Sorcery adlı parçasına çektiği videoyu paylaştı.