MÜZİK DÜNYASINDA HAFTANIN İLK İŞ GÜNÜ

MÜZİK DÜNYASINDA HAFTANIN İLK İŞ GÜNÜ


Yeniler, En Yeniler, En En Yeniler


Bir garip lo-fi adamı Ariel Pink, yeni albümü pom pom'ı 18 Kasım'da yayınlayacak. Bunun şerefine albümden yayınlanan ilk single Put Your Number In My Phone'un videosunu yayınlamamak olmazdı. Yayınlandı da.

 

 

Rock'n'roll'un güzide ikilisi The Black Keys, Ohio konserinde Edwyn Collins'in hit şarkısı A Girl Like You'yu cover'ladı.

 

 

Yeni Lil Wayne albümü Tha Carter V, 28 Ekim'de yayınlanıyor. Bu albüm bir gönül birlikteliğine sahne olacak. Hem de Drake'le. Grindin isimli bu gönül birlikteliğinin videosu gelmiştir.

 

 

Hipster tanrısı Robert Alfons'un synth/goth pop projesi TRUST'tan yeni bir video gelmiş de haberimiz yokmuş. Alfons'un gül cemaline odaklanan video Ar We Arc?'a geldi.

 

 

3 Ekim'de vizyona girecek yeni David Fincher filmi Gone Girl için nefeslerimizi tuttuk. Bu filmle ilgili en heyecan verici ayrıntılardan biri de soundtrack'ini Trent Reznor ve Atticus Ross ikilisinin yapıyor oluşu. Aynı birliktelikle bir başka Fincher filmi The Social Network'te En İyi Film Müziği Oscar'ını kapan ikilinin Gone Girl'de de döktüreceğinden şüphemiz yok. Neyse ki ufak da olsa bir ipucu bizlere ulaştı.