NESEP GENİŞLİĞİNDE SON NOKTA

NESEP GENİŞLİĞİNDE SON NOKTA


Ya Da En İyi Eski Koca


Gwyneth Paltrow ve Chris Martin 11 sene süren evliliklerini geçtiğimiz aylarda ‘bilinçli ayrılık’ diye bir trend başlatmak suretiyle sonlandırdı. Mehmet Öz’ün televizyon programı gibi olan evlilikleri sonunda Martin, kahvaltıda bacon yemeye hasret bir koca, çocuklarıyla Burger King keyfi yapma ateşiyle tutuşan bir baba ve televizyon karşısında çerez+bira keyfi ateşiyle yanıp tutuşan bir erkek haline gelmişti.

 

 

Boşanmanın üzerinden çok geçmeden Gwyneth Paltrow’un tam tersi karakteri ve yarı yaşındaki Jennifer Lawrence ile ikinci baharını yaşayan, yeni sevdiceğini serenatlarla şımartan Chris Martin, tüm keşkelerini genç oyuncu ile yaşamakta. Bol aburcuburlu pijama partileri düzenleyen, sağlıksız hayatın dibine vuran ve dostlarıyla Batı Hollywood’daki Chateau Marmont’ta partileyen taze çiftin ilişkisi tam gaz devam ederken Chris Martin, çocuklarının annesi Paltrow’un da gönlünü yapmayı ihmal etmedi.

 

42 yaşına giren Gwyneth Paltrow’a Los Angeles’taki evinde yıldızlara yakışır bir doğum günü partisi düzenleyen Chris Martin medeniliğin kitabını bir kez daha yazdı. Kate Hudson, Nicole Richie, Jennifer Anniston ve Matt Bellamy gibi isimlerin katıldığı partide Paltrow ve Martin’in arasından su sızmadığı konuşuluyor.

 

 

Hollywood’un Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Gwyneth Paltrow ve Chris Martin’in sevgililerine allah kolaylık versin diyoruz.