gwyneth paltrow’u beyaz perdede neden göremiyoruz?

gwyneth paltrow’u beyaz perdede neden göremiyoruz?


rdj hatrına gelirmiş


Gwyneth Paltrow, Entertainment Tonight’a verdiği son röportajda, yakın zamanda oyunculuğa dönmeye hevesli olmasa da, kendisini ikna edebilecek bir isim olduğunu açıkladı: Dostu Robert Downey Jr.

 

Oyuncu, kendi kozmetik ve mum markası “Goop” CEO’luğu ile meşgul durumda. 

 

What is Goop? Why everyone hates Gwyneth Paltrow's company

 

“Şu anda oyunculuk yapmak benim için çok zor olurdu, işimden dolayı. Ama sanırım Robert Downey Jr. beni her zaman geri getirebilir. Bilirsiniz, bir yere kadar.”

 

Paltrow, RDJ ile rol aldığı; Iron Man’in eşi Pepper Potts olmakla işinin çoktan bittiğini söylemişti. Paltrow’un Downey Jr. ile dostluğu 2008’de başlayan “Iron Man” filmlerinden öncesine dayanıyor ve Downey Jr., Paltrow’un MCU’nun Birinci Aşamasını tanımlayan ve Marvel Stüdyolarının uzun metrajlı filmlerle kendi başına yola çıkmasını sağlayan 585 milyon dolarlık küresel hasılata katılmasında önemli bir etkiye sahipti. RDJ, Tony Stark’ın ölümünden sonra beyazperdedeki ilk büyük rolü olan “Oppenheimer” ile bu yıl En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar‘ına aday olacak gibi. İkonik Tony Stark sonrası kariyerini düzgün yönetip başka bir rolde bu kadar büyük oynaması herkesi şaşırtmıştı.

 

Paltrow ise Ryan Murphy‘nin Netflix dizisi The Politician’ın 2020’deki ikinci sezonundan bu yana ekranda görünmemişti. 

 

2022 yılında Paltrow, “Today” programına verdiği demeçte, “Oyunculuğu gerçekten hiç özlemiyorum. Bunu yapabildiğim için çok şanslı olduğumu düşünüyorum ve hala, bir noktada döneceğimden eminim. Yapımcılar her zaman beni bir filmde oynatmaya çalışıyor ama ben yaptığım işi gerçekten seviyorum.”