CHRISTIAN BALE DEĞİLSE KİM STEVE JOBS OLACAK?

CHRISTIAN BALE DEĞİLSE KİM STEVE JOBS OLACAK?


Yeni Olasilik, Yeni Heyecan


Kadro değişimine bakılırsa yönetmen olarak Çağan Irmak, Steve Jobs olarak Haluk Bilginer’i göreceğimiz biyografide yeni isim!

 

Herkes Steve Jobs’ın hayatını sinemaya uyarlamak istiyor. Bu uğurda kanlı oyunlar dönüyor. İlk önce David Fincher’ın Steve Jobs filmi için kolları sıvadığını duyduk, pek sevindik. Ardından David Fincher’ın filmi bıraktığını öğrendik, rakılı efkar sofrası kurduk. Hemen ardından Danny Boyle’ın dümene geçtiği açıklandı, halaya kaldığımız yerden devam ettik. Steve Jobs rolünü Christian Bale’ın kaptığı haberi ise halayımıza mendiller kattı. Bugün ise Christian Bale’in projeyi bıraktığı haberi tez yayıldı. Aklımız karışık, duygularımız sebze çorbası gibiyken Bale’in yerini alması muhtemel isimle ne diyeceğimizi bilemedik. Sony, görüşmeleri sonlandırdığı ailemizin Batman’i Bale’in yerine Michael Fassbender ile görüşmeye başlandığını açıkladı.

 

Steve Jobs ile tek benzerliği siyah t-shirt tutkusu ve pul biber sevmemesi olabilecek Michael Fassbender’ın rolü kabul edip etmediği henüz belli değil. Sony’nin filmi çekme konusundaki kararlılığına bakarsak, o film ya olacak ya olacak. Gerekirse Çağan Irmak yönetecek, Haluk Bilginer oynayacak ama Steve Jobs filmi olacak.