GEORGE CLOONEY’NİN KALP ACITAN DÜĞÜN ALBÜMÜ

GEORGE CLOONEY’NİN KALP ACITAN DÜĞÜN ALBÜMÜ


Allah bir yastikta kocatmayabilir


Grinin elli tonu saçlarına kurban olduğumuz, suratındaki kırışıklıkları ezbere bildiğimiz, yıllanmış bir Château Margaux tadında olan George Clooney, 27 Eylül 2014’te Amal Alamuddin ile dünya kadın nüfusunu yasa boğmak suretiyle evlendi. Kütüğü Amerika’da olsa da kalbi İtalya’da atan Clooney, aktivist, avukat ve yazar Amal Alamuddin ile Venedik’in yedi yıldızlı oteli Aman Canal Grande Hotel’de şanına yakışır bir törenle dünyaevine girdi.

Şişesi 2.07 milyon dolar olan Goût de Diamants Taste of Diamonds şampanyasının ağız çalkalamak için kullanıldığı düğünde, gelin merhum Oscar de la Renta tasarımı bir gelinlik, George Clooney ise Georgio Armani damatlık giydi. Dünyadaki tüm kadınların gözyaşlarının Venedik sularına karışıp şehirde su baskınına sebep olduğu düğünün albümünü görme şerefine bugüne kadar nail olamamıştık.

InStyle Dergisi’nin yayınladığı düğün fotoğraflarında dünyanın en karizmatik erkeklerden biriyle evlenmenin dayanılmaz hafifliğiyle otel odasında hoplayıp zıplayarak hazırlanan Amal Alamuddin, kendisinin kaşıkçı elması yüzüğü ve ikilinin romantik anlarına şahit oluyoruz. George Clooney aşıklarının beş paket mendil eşliğinde burunlarını çeke çeke bakması muhtemel düğün albümünde arka fondaki kıskanç bakışlı kadınları görüp yalnız olmadıklarını bilmesini, gönüllerini ferah tutmalarını temenni ediyoruz. Neticede değişmeyen tek şey değişimin kendisi ve belki bir gün George Clooney’nin medeni hali değişip yeniden bekar oluverir.