OBAMA DA “BOYHOOD” DEDİ

OBAMA DA “BOYHOOD” DEDİ


Obama çiftini Hollywood Ayirdi


Barack Obama en sevdiği filmi açıkladı, Michelle Obama en sevdiği filmi açıkladı. Ortaya hakemin Atilla Dorsay olduğu bir kavga çıktı.

 

People Magazine’e konuşan Obama çifti, senenin en iyilerini açıklayanlar kervanına katıldı. Amerikan’ın medarı iftiharı Hollywood ve bu sene çıkan filmler hakkında konuşan çift, en sevdikleri yapımları açıkladı. 12 yılda el emeği, göz nuru çekilen Richard Linklater’ın büyük projesi Boyhood’un kalbini anında çaldığını söyleyen Başkan Obama’ya, eşinden destek gelmedi.

 

Boyhood’a adeta aşık olduğunu söyleyen Barack Obama, "Boyhood harika bir filmdi. Sanırım benim bu sene en sevdiğim film Boyhood oldu." dedi. Barack Obama, bir çocuğun büyümesini ve naifliğini gözleri yaşlı yaşlı izlerken Michelle Obama, bir kadının damarına basılırsa neler olabileceğini gözümüze sokan Gone Girl’den yana tercihini yaptı. İçindeki hipster’ı durduramayan Michelle Obama, Gone Girl hakkında "Ben Affleck ve Rosemund Pike’ın performansları mükemmeldi. Fakat ben kitabı daha çok beğenmiştim. Geçtiğimiz yıllarda kitabı okumuştum ve anında favorilerimden biri olmuştu. Film iyiydi fakat kitap filmden çok daha iyiydi." dedi.

 

Kurtlar Vadisi seven bir cumhurbaşkanını sinema salonunda yenecek Obama çiftini bu kültürel açıklamalarıyla örnek oldukları için kutluyoruz.