KENDİ VÜCUDUNA SİZİN ADINIZA DÖVME YAPAN KADIN

KENDİ VÜCUDUNA SİZİN ADINIZA DÖVME YAPAN KADIN


Alternatif Sevgililer Günü Hediyesi


Eski çağlardan günümüze kadar ulaşan, kendini ifade etme sanatı olan ve “Pişmanlık kelimesi lugatımda yok” diye iddialı konuşmayı pek seven insanların bile lugatına malum kelimeyi VIP’den sokmayı başarabilen yegane şey dövmeler, kimi zaman hayli pahalıya patlayabiliyor. Dövme; gençlik hatası, arkadaş gazı, Hangover gecesi, sevgili ültimatomu, romantizm patlaması gibi durumlarda cildinize kazınıp mürekkep gibi akmayabiliyor.

“Bu hayatta benim de bir dikili ağacım, en gıcırından bir dövmem olsun” diyorsanız ilki kolay, neyse ki ikincisi artık daha da kolay. Los Angeles’ta ikamet eden dövme sanatçısı Illma Gore, Kickstarter’dan başlattığı kampanyayla 10 dolar karşılığında adınızı kalbine yazmaya hazırlanıyor. “Hastalanmadan ve yaşlanmadan vücudumu dövmelerle kaplamama yardım edin” diyen Gore, yabancıların ismini kendi vücudunda taşımanın doğasında bir güzellik barındırdığına inanıyor.

Sevgililer Günü yaklaşırken sevdiceğinizle adınızı Illma Gore’un vücudunda ölümsüzleştirip hediyenin alternatifine kaçmak isterseniz, “Bu neyin kafası?” dedirten projeye buradan destek olabilirsiniz.