JIMMY FALLON VE ÜNLÜLER SİRKİNDEN WE ARE THE CHAMPIONS

JIMMY FALLON VE ÜNLÜLER SİRKİNDEN WE ARE THE CHAMPIONS


Super Bowl, sen nelere kadirsin!


Birbirinden ünlü ve birbirinden alakasız yıldızlar Amerika’nın kutlu futbol günü Super Bowl gecesi için Jimmy Fallon ile bir araya gelip şampiyonluklarını ilan ettiler.

Amerika’nın en çok izlenen talk-show programlarından The Tonight Show with Jimmy Fallon’ın Super Bowl özel bölümü için Jimmy Fallon ve on parmağında on marifet orkestrası The Roots, sahnede yıldız, mutfakta ahçı, sokakta hanımefendi/beyefeendi arkadaşlarıyla beraber yine bir a cappella video hazırladılar. Bittiği an herkesin aklında ‘Sanki sarı fondaki kız bilmem kim değil miydi?’ sorularınınn kapıyı çaldığı eğlenceli videoda bu sefer Miles Cyrus olmasa da en az onun kadar nevi şahsına münhasır isimler yer alıyor.

Şöyle ki mevzu bahis a capella performansında Christina Aguleria’dan tutun da 1.53 boyuyla Victoria’s Secret defilesini ateşleyen Ariana Grande’ye, İngiltere ve daha bir çok ülkenin müzik listelerinde 1 numara olmayı başaran Sam Smith’ten, Usher, Carrie Underwood, Blake Shelton, Meghan Trainor ve bittabi yırtık iç çamaşırından çıkar gibi hiçbir fırsatı kaçırmadan kameranın önüne geçmeye bayılan One Direction üyelerine kadar birçok ismi Fallon’ın yanında ikamet ederken izliyoruz.

Dünya televizyonlarında ses getiren güzel işlerin kopyasının dahi “Made in China” kalitesinde olduğu televizyon programlarımızın Demet Akalın önderliğinde Soner Sarıkabayı, Hadise, Atiye, Berkay ve Petek Dinçöz gibi isimlerle videonun bir benzerini yapmaması için adaklar adıyoruz.