SHIA LABEOUF’IN ERGEN TWEET’LERİNİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

SHIA LABEOUF’IN ERGEN TWEET’LERİNİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ


Biri şu çocuğun yüzüne soğuk su çarpsın


“Shia LaBeouf’ı nasıl bilirsiniz?” sorusunu, eğer sanatçının son dönemlerdeki akıl sıl erdirmenin mümkün olmadığı hal ve tavırlarından yola çıkarsak, çok garip cevaplarla karşılayabiliriz. Özellikle Lars von Trier filmi Nyphomaniac’ta yer aldıktan sonra algı sınırlarının el frenini patlatan işlere imza atan, üstünden 15 ay boyunca çıkarmadığı kıyafetleri ile “Bu Tarz Kimsenin Olmasın” dedirten LaBeouf, şimdi de Twitter hesabının gizeminin çözülmesiyle gündemde.

Burada ikamet eden Twitter hesabında, Şubat ayından beri ergen tweet’leri atan oyuncu, yeni projesiyle duruma açıklık getirdi. Birbirinden farklı şekillerde “Follow My Heart” yazan tweet’ler atan ve Trendy dergisini takip ettiğini düşündüren LaBeouf’ın yeni projesinin adı #FollowMyHeart. Meğer LaBeouf, bizler farkında olmadan iki aydır bu projenin reklamını yapıyormuş…

#IAMSORRY kampanyasında da yer alan Nastja Säde Rönkkö ve Luke Turner’ın destek verdiği performans, an itibarıyla şurada gerçekleşiyor.

Evet, duyduğunuz ses Shia LaBeouf’ın kalbinin atışının gerçek zamanlı sesi…

“Kalbinin sesini dinle” kalıbını literal anlamda hayata geçiren Shia LaBeouf’ın kalbinin sesini duymak isteyenler parmak kaldırsın.