SHERLOCK HOLMES 3 İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

SHERLOCK HOLMES 3 İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI


Sıra tekrar beyaz perdede


Sherlock’u beyaz perdede görmeyi özleyenlere müjdemiz var! Guy Ritchie’nin yönetmenliğini üstlendiği serinin üçüncü bölümü için bu yılın sonbaharında çekimlere başlanıyor.

2009 ve 2011 yılında çekilen ve hem seyirci tarafından geçer not alıp, hem de gişede oldukça başarılı olan Sherlock Holmes serisi, beş yıllık bir aradan sonra geri dönüyor. Guy Ritchie’nin tekrar yönetmen koltuğuna oturacağı filmde tabii ki Robert Downey Jr. ve Jude Law da yerlerini alıyor.

Özellikle bu üçlünün sıkışık film takvimi yüzünden bir türlü hayata geçirilemeyen yeni Sherlock filmi için uygun boşluk bu sonbaharda bulundu. Guy Ritchie’nin son filmi, aynı zamanda Jude Law’un da yer aldığı Knights of the Roundtable: King Arthur filminin çekimleri tamamlandı, Robert Downey Jr.’ın ise 2017 yılında çekimleri başlayacak yeni Avengers filmlerine kadar ufak bir boşluğu bulunuyor. Durum böyle olunca üç ismin de boşta olacağı önümüzdeki sonbahar, yeni Sherlock Holmes filmi için mükemmel bir fırsat haline geliyor.

İşleri söylentiden öteye taşıyan ise prodüktör Joel Silver’ın bu durumu onaylaması oldu. Ekiple konuştuğunu ve herkesin yeni film için hemfikir olduğunu söyleyen Silver, önümüzdeki sonbaharda yeni Sherlock Holmes filminin çekimlerine başlanacağını söyledi. Müjdeli haberleri bu kadarla sınırlı olmayan Silver, ayrıca serinin bir üçleme olarak sonlanmayacağını, hayranlar görmek istedikleri sürece yeni Sherlock Holmes filmleri çekmeye devam edeceklerini söyledi.