TWIN PEAKS’E HAFTALAR KALA YENİ TEASER

TWIN PEAKS’E HAFTALAR KALA YENİ TEASER


Something old is new again


25 yıl sonra kaldığı yerden devam edecek Twin Peaks serüveni için heyecanı ve gerilimi tetikleyen bir tadımlık geldi! 21 Mayıs’ta başlayacak yeni sezonda nelerle karşılacağımıza ve David Lynch’in o karmaşık kafasında neler düşlediğine dair bir fikrimiz yok. Ama birazdan izleyeceğiniz teaser’da fotoğraf gibi çekilen görüntülerle o tanıdığımız, huzursuz olduğu kadar meraklı da olan bekleyişi tekrar yakaladık.

red-room

Showtime’ın paylaştığı 30 saniyelik video, gördüklerimizin hayal olmadığını -olabilir de- gerçekten bu kadar yılın ardından eski ve yeni karakterlerle Twin Peaks’in dirileceğini, hem de bunun sadece birkaç  hafta uzaklıkta olduğunu hatırlatıyor. Dönüşü ne kadar muhteşem olacak dersiniz?

Twin Peaks’in gizemli evreninden tanıdığımız kırmızı oda, şerif departmanı, Double-R Diner ve Laura’nın evi gibi bildik yerlerle ikiz tepelerin gerilim kokan atmosferini görsek de karakterlerin ne yaptığını tahmin etmek yine hayal gücümüze bırakılıyor. İki bölümlük ilk gösteriminin ardından toplam 18 bölümle 3 Eylül’de sona erecek rüyada daha önceden gördüklerimize ve göreceklerimize geçelim.