BU PRINCE FOTOĞRAFLARINI DAHA ÖNCE GÖRMEDİNİZ

BU PRINCE FOTOĞRAFLARINI DAHA ÖNCE GÖRMEDİNİZ


The Purple One'ın doğum günü şerefine


21 Nisan 2016’da kaybettiğimiz ABD’li sanatçı Prince’in doğum günü şerefine, daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış fotoğrafları gün yüzüne çıktı.

Prince_N_Nodland_04c

Nicole Nodland tarafından Prince’in 1994 yılında ailesini ziyaret için gittiği Minnesota’da çekilen fotoğraflarının yanı sıra, meşhur Symbol albümü ve turne dönemine ait kareler de ilk defa Prince’in sevenleri ile paylaşıldı.

Şu anda Us of America isimli derginin editörlüğünü yapan Nicole Nodland, eski dostu Prince için “Bu derin kayıp için hala çok üzgünüm, eminim benim de yaptığım gibi onunla ilgili bir çok bilinmeyen, görülmeyen fotoğraf ve detay bundan sonra paylaşılacaktır. Prince, müziğiyle bir şekilde gizemini ve aurasını yaymaya devam ediyor.” açıklamasını yaptı.

Prince_N_NodlandatPaisely PrinceLovesignNNodland Princeonstage_NicoleNodland PrinceblueNicoleNodland (1) PrinceNicoleNodlandatPaisleyPark Prince_N_Nodland_10b Prince_N_Nodland2cr Prince_N_Nodland_08cr Prince_N_Nodland_bluecr Prince_N_Nodland_02cr Prince_Nicole_Nodland_01cr PrinceandtheNPG1NicoleNodland PrincebalconyNNodland