SASHA LANE HELLBOY’UN KIZILI OLMAYA GELİYOR!

SASHA LANE HELLBOY’UN KIZILI OLMAYA GELİYOR!


Hellboy Honey


Geçtiğimiz yıl, Andrea Arnold‘ın gözünden nereye gittiği belli olmayan bir minibüs dolusu genci; bol müzikli, sevip-sevmemeli ve daha birçok şeyli uzunca yol hikayeleriyle American Honey‘de izleyip bayılmıştık. Filmin zihnimize yapışan tonla güzel ayrıntısından biri de, Shia Labeouf ve Sasha Lane‘in tam takım performanslarıydı. Labeouf zaten kendi yolunda, şimdi vakit gözleri Sasha Lane’den ayırmama vaktidir. Zira kendisini önümüzdeki yıl izlemelere doyamayacağız. Kendisi onca yeni projenin arasında, Hellboy reboot’unun da kadrosunda! 

american-honey-sasha-lane

Lane’in muazzam performansından etkilenen sadece biz seyirciler değiliz ki, önümüzdeki yıl yayınlanmak üzere şimdiden 6 filmi yolda. Yani ilerleyen günlerde Lane’in daha fazla etkisi altında kalmak için epey sebebimiz olacak. Bunlara bugün bir yenisi daha eklendi. Lionsgate Millenium’un uzunca bir süredir üzerinde çalıştığı yeni Hellboy çıkartmasında, Alice Monaghan karakterine Sasha Lane hayat verecek. Orijinal çizgi romanda İrlandalı kızıl bir karakter olan Alice Monaghan ile Lane fiziksel açıdan birebir uyuşmasa da şu saatten sonra dış görünüşü takan mı var?

The Descent ile korku türündeki yerini sağlamlaştırdığı gibi Game of Thrones’un birkaç bölümünü de elden çıkaran Neil Marshall’ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu yeni uyarlamaya oldukça sıcak bakmamızın bir sebebi de Hellboy’un yaratıcısı Mike Mignola’nın da işin içinde olması. Yani sahibi olur demiş, biz olmaz mı diyelim?

Henüz yayın tarihi belli olmasa da 2018 için dev ekranlardan yerini ayıran yeni Hellboy’umuz da, Stranger Things’in şerifi David Harbour. Ron Pearlman’ın muazzam oyunculuğuyla 2004 ve 2008’de hayat verdiği Hellboy, David Harbour’a da yakışır; ama kime daha çok yakışır? İzlemeden bilemeyiz.

Geçtiğimiz günlerde filmin Blood Queen’i olmak üzere Resident Evil ile asla pes etmemeyi öğrenen Milla Jovovich’in kadroya dahil olduğunu öğrenmiştik. Şimdi de Sasha Lane’i hikayeye çok yakıştırıyor, güçlü bir karakter inşa edeceğinden hiç ama hiç şüphe duymuyoruz.

Yine de Guillermo del Toro’nun fantastik dokunuşları ve Ron Pearlman’ın akıllardan çıkmayan performansını bir üçüncü Hellboy filminde daha görmek isterdik. Lakin ikili böyle bir düşünceleri olmadığını tekrar tekrar belirtip umutlarımızı mütemadiyen köreltmeyi tercih edince, biz de sıfırdan başlayacağımız yeni Hellboy serüvenini sevgiyle kucakladık. Bol kanlı, tam aksiyonlu bir “r-rated reboot” olacağının altı özellikle çizilen sıradaki Hellboy için umutlar yüksek, beklemedeyiz!