RED BULL CANLI SAHNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR: MANGA

RED BULL CANLI SAHNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR: MANGA


30 Kasım Perşembe, 21.00


Red Bull, geçtiğimiz aylarda başladığı serisine hız kesmeden devam ediyor ve Canlı Sahne ile en sevdiğimiz sanatçıları evimize getiriyor.

Çok mu yorgunsun? “Konsere gitmek istiyorum ama hiç halim yok.” mu diyorsun? Red Bull Canlı Sahne ile ayaklarını uzatıp eve nasıl döneceğini, yarın sabah erken uyanman gerektiğini düşünmeden istediğin konseri canlı canlı izleyebilirsin. Üstelik, “Önümdeki yüzünden sahneyi göremiyorum!” demene gerek de kalmaz.

Geçtiğimiz dönemde MFÖ, Selda Bağcan ve Bom Pam ile Teoman‘ı konuk eden Red Bull Canlı Sahne‘nin Zorlu PSM Studio‘daki yeni konuğu ise maNga olacak.

Dört ayrı karakteri, dört ayrı müzik zevkini ve dört ayrı duruşu sergileyen, ismini Japon çizgi romanı geleneğinin ünlü ekolünden alan maNga, 30 Kasım Perşembe günü Zorlu PSM Studio sahnesinde olacak. Gruba Türkçe rap müziğin yükselen yıldızları Anıl Piyancı, Kamufle, Fate Fat, Joker, Tankurt Manas ile DJ Hırs eşlik edecek.

2010 yılında Norveç’te katıldıkları Eurovision Şarkı Yarışması’nda ikinci olan maNga, bugüne kadar toplam 33 farklı ödülün de sahibi oldu.

Hem geçmişi hatırlamak hem de perşembe gecesi müziğin keyfini en huzurlu ortamda çıkarmak için 30 Kasım günü www.redbull.com/canlisahne adresinde olmayı unutma! Unutursan da üzülme çünkü bütün konserleri daha sonra aynı adresten izleyebilirsin!

Bu fırsat kaçar mı? Kaçmaz!