TAME IMPALA BİR ŞEYLER PEŞİNDE

TAME IMPALA BİR ŞEYLER PEŞİNDE


Instagram yalan söylemez


Son yıllarda her yaptıkları işle isimlerini ve hayran kitlelerini katlaya katlaya büyüten Tame Impala boş durmuyor gibi gözüküyor.

Tame Impala (@tame__impala)’in paylaştığı bir gönderi ()

En son iki ay önce ABD’li prodüktör ZHU ile ortak bir şarkı kaydeden Tame Impala, Instagram hesabından “Biz de boş durmuyoruz.” temalı bir fotoğraf paylaştı. Kevin Parker’ı daha önce albüm tanıtım videolarından görüp kıskandığımız stüdyosunda oyuncaklarıyla oynarken gördüğümüz fotoğraf, grubun sıradan bir gününü mü yoksa yeni albüm için çalışmaları mı bilmiyoruz ama bir şeyler olduğu kesin.

Henüz bilmiyoruz…

Son albümleri Currents’i 3 sene önce yayınlayan grup, artık yeni kayıtlar yayınlamak için yeterli süreyi geçirmiş gibi gözüküyor. Bu senenin başında Tame Impala, SZA ve Calvin Harris’in ortak bir albüm kaydedeceği yönünde dedikodularla epey heyecanlanmıştık. Henüz o kanattan da bir açıklama ya da yalanlama gelmezken, 20-21-22 Temmuz’da Chicago’da gerçekleşecek Ptichfork Music Festival’de sahne alacak grubun konserde bizleri en azından bir yeni şarkısıyla tanıştırması müzik dünyası bahislerinde banko gözüyle bakılıyor.

Bu senenin sonuna doğru bir albüm için hala umutlarımızı güçlü tutan Tame Impala’nın, en olmadı 2019’da yüzleri güldürecek o albümü yapmaması için hiçbir sebep yok…