ALEXANDER SKARSGARD GODZILLA VS. KONG’UN KADROSUNA DAHİL OLDU

ALEXANDER SKARSGARD GODZILLA VS. KONG’UN KADROSUNA DAHİL OLDU


Millie Bobby Brown ve Alexander Skarsgard başrolde


Alexander Skarsgard, 2014 yılında vizyona giren Godzilla ve 2016’de beyaz perde de izlediğimiz Kong: Skull Island’dan sonra iki evrenin çarpışacağı Godzilla vs. Kong’un kadrosuna dahil oldu.

Legendary ve Warner Bros. Pictures ortak yapımı olarak hayata geçecek filmin başrolünde Stranger Things’in Eleven’ı Millie Bobby Brown‘ın yer alacağı daha önce açıklanmıştı. Yanına Alexander Skarsgard’ın eklenmesiyle bir tık daha ilgimizi çeken yapımda ikilinin yanı sıra Ziyi Zhang, Vera Farmiga, Julian Dennison, Brian Tyree Henry ve Demián Bichir gibi isimler de yer alıyor.

Merakla beklenen film, hem geçtiğimiz yılın hit aksiyon filmlerinden Kong: Kafatası Adası’nın hem de 2014 yapımı Godzilla’nın devamı niteliğinde olacak. Şu ana kadar filmin konusunu saklamada epey başarılı olan film ekibinin başında, yönetmen koltuğunda Adam Wingard yer alıyor.

Beyaz perdenin iki kült canavarını beyaz perdede ikinci kez karşı karşıya getirecek Godzilla vs. Kong’un senaryosunda ise Terry Rossio, Patrick McKay ve J.D. Payne,  Lindsey Beer, Cat Vasko, T.S. Nowlin ve J. Michael Straczynski’den oluşan kalabalık bir kadro yer alıyor.