GAME OF THRONES’UN FİNAL SEZONUNDAN İLK FOTOĞRAF

GAME OF THRONES’UN FİNAL SEZONUNDAN İLK FOTOĞRAF


Daenerys Targaryen ve Jon Snow yan yana


Bütün dünyayı ortak bir konuda buluşturmayı başarabilen seri Game of Thrones‘un uzun zamandır beklenen final sezonunda ilk fotoğraf paylaşıldı.

ddfdd

Final sezonuyla televizyon tarihinde rekorları alt üst etmesi beklenen Game of Thrones’un yeni ve son sezonu, 2019’un ilk yarısında ekranlara gelecek. Hayranlarının sabırsızlıkla beklediği dizi, belki önümüzdeki sene sona erecek ama Game of Thrones evreni tamamen bitmeyecek. Çünkü başrolünde Naomi Watts’ın yer alacağı The Long Night isimli yeni dizi, bizi 8000 yıl öncesine götürecek ve hikayenin başlangıç günlerine odaklanacak.

Bir yanda bunlar olurken diğer yandan da çekimleri bitirmeye çalışan dizi ekibinden Kit Harrington ve Emilia Clarke, Entertainment Weekly için kamera karşısına geçti. Derginin kapağında yer alan fotoğraf, yeni sezonla ilgili bizlere hiçbir fikir vermiyor. Aynı zamanda dizinin oyuncularıyla bir soru cevap da yapan dergi ekibi, “Kimi tercih ederdin?” başlığı altındaki sorularıyla oyuncu kadrosunun kafasını allak bullak ediyor.