kung fury 2’de artık tüm şartlar müsait, çekimler başlıyor

kung fury 2’de artık tüm şartlar müsait, çekimler başlıyor


the greatest damn cop of all time


David Sandberg’ün hazır edebilmek için Kickstarter’da açtığı kampanyayla istediği bütçeye ulaşmasına adım adım tanıklık ettiğimiz, 2015 yılında hayatlarımıza giren şimdiden kült kısa film Kung Fury’nin uzun metraj devamı için yollar artık tamamen açık.

Filmin yapım aşamasına geçmek ve çekimlerine başlayabilmek için harıl harıl yeni yatırımcı arayan Sandberg, sonunda muradına erdi.

Argent Pictures’ın ardından, Creasun Entertainment da topa girerek film için gerekli bütçeye ulaşılmasını sağladı. Filmin yapım aşamasına 29 Temmuz’da başlanıyor. Çekimleri Almanya ve Bulgaristan’da gerçekleşecek Kung Fury 2’de Sandberg’ü yine yönetmen ve yazar olarak göreceğiz. Tabii ki Kung Fury’yi de canlandıracak.

Ancak filmin esas olaylı yeri oyuncu kadrosu. Önceden açıklandığı üzere filmde Michael Fassbender, Eiza González, David Hasselhoff ve ABD Başkanı rolünde Arnold Schwarzenegger’ı izleyeceğiz.

1985 yılında geçecek Kung Fury 2’de Kung Fuhrer’in şeytani planını devam ettirmek için ortaya gizemli bir kötü çıkacak. Yakın dostunu kaybeden ve kendisine bağlı Thundercops isimli ekibi dağılmaya başlayan Kung Fury, zamanda yolculuk yaparak problemi çözmeye çalışacak.

Kung Fury’yi hala izlemeyenleri aşağı alalım.