terminator: dark fate’ten ilk uzun fragman yayınlandı

terminator: dark fate’ten ilk uzun fragman yayınlandı


1 kasım'da vizyonda


Geçtiğimiz Ağustos ayında Arnold Schwarzenegger’li ilk görselini gördüğümüz yeni Terminator filmi Terminator: Dark Fate’ten ilk uzun fragman sonunda geldi ve hiç de fena gözükmüyor.

Terminator serisinin yaratıcısı James Cameron‘ın yapımcı olarak geri döndüğü Terminator: Dark Fate’in yönetmen koltuğunda 2016 tarihli ilk Deadpool filminin yönetmeni Tim Miller oturuyor. Rise of the Machines, Terminator Salvation ve Terminator Genisys filmlerini pas geçip, direkt olarak Terminator 2: Judgement Day’in bıraktığı yerden devam edecek serinin yeni filminden paylaşılan ilk fragman beklentilerimizin üstünde gözüküyor.

Daha önce paylaşılan görsellerde orijinal Sarah Connor, yani Linda Hamilton‘ın yanında son olarak Blade Runner 2049, Black Mirror’ın San Junipero bölümü ve değeri pek anlaşılmayan dizi Halt and Catch Fire’da izlediğimiz Mackenzie Davis’i görmüştük. Klasik bir seçilmiş olanı kurtarma hikayesinin peşinden gideceğimiz Dark Fate fragmanında ise bizleri bir Arnold Schwarzenegger sürprizi bekliyor.

Dark Fate, 1 Kasım’da vizyona girecek, buyrun fragmana