it’s always sunny in philadelphia’nın dönüş tarihi resmen belli oldu

it’s always sunny in philadelphia’nın dönüş tarihi resmen belli oldu


25 eylül’de buluşuyoruz


14. sezonuyla televizyon tarihinin en uzun soluklu canlı çekim dizisi olmaya hazırlanan It’s Always Sunny in Philadelphia, yeni sezon yayın tarihini 25 Eylül olarak açıkladı.

Çetenin Dennis’i Glenn Howerton, 12. sezonun sonunda başrolünü üstlendiği A.P Bio dizisi için Always Sunny’yi kısa süreliğine askıya alma kararı almıştı. Geçtiğimiz sezon, ara ara bir görünüp bir kaybolarak Always Sunny bölümlerine dahil olan isim, A.P Bio’nun iki sezon ardından iptali sonrasında Philadelphia’ya doludizgin dönmeye hazır görünüyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

The boys are back in town. #sunny14

Glenn Howerton (@glennhowerton)’in paylaştığı bir gönderi ()

2016 yılında 13 ve 14. sezon onayını alan dizi, yayıncı kanal FX’ten 15. sezon iznini de kapacağa benzer. Paddy’s Bar’ın disleksik müzikal deha hademesi Charlie’yi canlandıran Charlie Day, geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda “15 sezon, bir komedi dizisi için rekor niteliğinde, bu yüzden hepimizin Amerika’daki en uzun soluklu komedi rekorunu elimizde tutmayı isteyeceğini düşünüyorum.” demişti.

Bir 15 sene daha çevirdikleri dolapları seve seve izlemeye hazır olduğumuz çetemizi bekleyedururken, siz de Mac’in senelerdir tanışmayı umduğu idolü Philadelphia Phillies oyuncusu Chase Utley ile buluşmasına buradan buyurun.