rick and morty’nin yaratıcıları game of thrones finalini savundu

rick and morty’nin yaratıcıları game of thrones finalini savundu



Rick and Morty’nin yaratıcıları Dan Harmon ve Justin Roiland, geçtiğimiz ay yayınlanan ve hayranlarını ikiye bölen Game of Thrones finalini savunarak, Dan Weiss ve David Benioff’un çok iyi bir iş çıkardıklarını düşündüklerini ve final ile adeta büyülendiklerini dile getirdiler.

Harmon, Entertainment Weekly’e yaptığı açıklamada final bölümlerini başta izlemeye çekindiğini çünkü dizinin bitmesini hiç istemediğini söylerken, dizinin bu şekilde bitmesinden ve bir şekilde bütün karakterlerin birbirlerini elemesinden memnun kaldığını belirtti.

Game of Thrones finali sonrası, dizinin son sezonunun baştan çekilmesi için imza kampanyaları başlamıştı. Bu konuyla ilgili Harmon ve Roiland dizinin son sezonunun kitapsız çekildiğini de vurgulayarak çok zor bir iş başarıldığını, dizinin çok geniş bir kültürel etkisi olduğunu ve bir daha böyle bir dizi gelmesinin çok zor olduğunu söylediler.

Game of Thrones’un büyük hayranı olan ikili, Rick and Morty’nin 1. sezon 8. bölümünde (Rixty Minutes), Game of Thrones’u boyutlar arası kablolu televizyonda göstermeyi de ihmal etmemişlerdi. Paralel bir evrendeki parodisinde Tyrion Lannister çok uzun bir adamken geri kalan tüm karakterler ise cüce gibi ekrana gelmişti.

Bir daha Game of Thrones gibi bir dizi gelir mi orası bilinmez, ama Rick and Morty’nin 70 yeni bölümüyle geri geleceği kesin. Rick and Morty, 4. sezonu ile Kasım 2019’da geri dönecek.

Kim bilir belki de Harmon ve Roiland’ın bu Game of Thrones final sezon övgüleri de Rick’in wubba lubba dub dub’ı gibi aslında bir yardım çığlığıdır.