nicole kidman ve ansel elgort’u buluşturan the goldfinch’ten yeni fragman

nicole kidman ve ansel elgort’u buluşturan the goldfinch’ten yeni fragman


iyi kadro iyi film getirir


Kadrosunda Ansel Elgort, Nicole Kidman, Finn Wolfhard ve Sarah Paulson gibi isimleri barındıran ve görüntü yönetmenliğini Roger Deakins’ın üstlendiği The Goldfinch’ten yeni bir fragman yayınlandı.

Donna Tartt’ın Pulitzer ödüllü eserinden beyaz perdeye uyarlanan The Goldfinch’te 13 yaşındaki Theodore Decker’ın hikayesine ortak oluyoruz. Annesinin Metropolitan Müzesi’ne düzenlenen bir terörist saldırısında öldürülmesinin ardından tek başına kalan Theo, bu karmaşanın ortasında The Goldfinch adlı paha biçilemez bir eseri çalar. Bir kuşun portresi olan The Goldfinch, hem Theo’nun aksiyon dolu günler yaşamasını sağlayacak hem de hayata tutunması için bir neden olacaktır.

Brooklyn, Boy A ve Intermission gibi filmlerinden hatırladığımız John Crowley’nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosun ise Filmin senaryosunu Frank, Tinker Taillor Soldier Spy, The Snowman ve The Debt gibi yapımların senaryosunda imzası bulunan Oscar adayı Peter Straughan’a ait. 13 Eylül’de ABD’de vizyona girecek filmin ülkemiz için belirlenmiş bir tarihi bulunmuyor.