alexander skarsgard, stephen king uyarlaması the stand’in kadrosuna dahil oldu

alexander skarsgard, stephen king uyarlaması the stand’in kadrosuna dahil oldu


whoopi goldberg, amber heard, james marsden...


Stephen King okuyucuları arasında en sevilen romanlardan biri olan The Stand’in televizyon uyarlamasına yeni isimler katıldı.

Sinema ve televizyon dünyasında uyarlama denince akla gelen ilk isimlerden Stephen King’in en sevilen romanlarından biri olan The Stand’in 90’lı yıllarda izlediğimiz versiyonundan sonra, Marilyn Manson’un da dahil olduğu bir kadroyla tekrar televizyona uyarlanacağını öğrenmiştik. Prodüksiyon çalışmaları hız kazanan dizide izleyeceğimiz yeni isimler belli olmaya devam ediyor.

CBS All Access üzerinden izleyiciyle buluşacak dizide Alexander Skarsgard başta olmak üzere Whoopi Goldberg, Jovan Adepo, Owen Teague, Brad William Henke ve Daniel Sunjata’dan oluşan bir oyuncu kadrosunu izleyeceğiz. Josh Boone’un yöneteceği dizinin oyuncu kadrosunda daha önce James Marsden, Amber Heard, Odessa Young ve Henry Zaga gibi isimlerin yer alacağı açıklanmıştı.

Dizinin hikayesine gelecek olursak The Stand, bütün dünyayı etkileyen ölümcül bir salgının dünya nüfusunun yüzde 99’unu öldürmesinden sonra yaşananları anlatacak ve iyi ile kötü arasındaki savaşa odaklanan klasik bir tema etrafında dolaşacak. 108 yaşında hayırsever bir kadın olan Abagail Ana’nın bir araya getirdiği grup, insanlığın kaderini belirleyecek savaşta şeytani bir figür olan Randal Flagg ve takipçileri ile karşı karşıya gelecek. Aleksander Skarskard’da dizinin kötü adamı Randal Flagg olarak karşımıza çıkacak. James Marsden’ın ölümcül salgına bağışıklığı olduğu anlaşılan ilk insan olan Stu Redman’a hayat vereceği dizide diğer karakterlerimiz Özgür Bölge halkının üyelerini canlandıracak.

Yayın tarihi henüz belirlenmeyen dizi on bölümden oluşacak.