dönemin kırılgan erkekliğinden çıkan “manodrome” gerilim filmi

dönemin kırılgan erkekliğinden çıkan “manodrome” gerilim filmi


adrien brody ve jesse eisenberg güvertede


Dönemin ruhunu iyi analiz eden filmleri takdir ediyoruz. Sonunda, birileri kırılgan erkekliğin filmini çekmiş. Jesse Eisenberg ve Adrien Brody’li “Manodrome” filminin yeni fragmanı duygusal ve psikolojik olarak mücadele eden, güvensizlik ve güçsüzlük sorunlarıyla boğuşan, sıkıntılarından ve belki de akıl sağlığı endişelerinden yanlış dersler çıkaran erkeklerin dünyasına dokunmaya çalışıyor gibi görünüyor.

 

“The Wound” ve TV dizisi “Swartwater” ile tanınan Güney Afrikalı yönetmen John Trengove‘un “Manodrome” filminde, Akademi Ödüllü oyuncular Jesse Eisenberg ve Adrien Brody, bir adamın kendini yeniden keşfetmek için umutsuz arayışını ve yıkım dünyasına tüyler ürpertici inişini anlatan bir gerilim filminde rol alıyor.

 

Film, görünüşte çaresiz ve dünya tarafından ezilmiş bir karakter (Eisenberg) ve onun zayıf benliğine bir süperego görevi gören çok daha ukala, kendinden emin ve manipülatif bir erkek meslektaşı (Brody) içermesi açısından kesinlikle Fight Club’ı andırıyor. 

 

10 Kasım’da vizyona girecek filmin kadrosunda ayrıca Odessa Young, Philip Ettinger, Sallieu Sesay, Ethan Suplee, Evan Joningkeit ve Caleb Eberhardt rol alıyor. Umarız bu filmde de inceller kendileriyle dalga geçildiğini anlamak yerine filmdeki tipleri rol model almaz.