baba oğul king uyarlaması in the tall grass’tan ilk fragman

baba oğul king uyarlaması in the tall grass’tan ilk fragman


bir stephen king ve joe hill öyküsü


Artık her hafta minimum iki tane Stephen King uyarlaması haberi verir hale geldik. Sıradaki haberimizse yine bir Stephen King uyarlaması içeriyor. King’in oğlu Joe Hill ile birlikte kaleme aldığı In the Tall Grass’in beyaz perde uyarlamasından ilk fragman yayınlandı.

1997 yılında vizyona giren Cube ile sinema dünyasına güçlü bir giriş yapan Vincenzo Natali, daha sonrasında çektiği Splice ve Haunter gibi yapımların ardından yavaş yavaş rotasını televizyona kırmıştı. Hannibal, Westworld, Luke Cage ve American Gods gibi diziler için yönetmen koltuğunda oturduktan uzun bir aradan sonra tekrar beyaz perdeye dönüyor.

Filmin hikayesine gelecek olursak Cal ve Becky isimli iki kardeşle açılan film, bu ikilinin uçsuz bucaksız otlarla çevrili bir alanda yaşayan teyzelerine gittiğinde başlarından geçen olayları anlatıyor. Gittikleri evde teyzelerini bulmak yerine yardım isteyen küçük bir çocuğun sesini duyan Cal ve Becky, arabadan inip çocuğa yardım etmeye çalışırken bu gizemli çalılıkta kaybolur. Yardım etmek isterken kendilerini bir anda yardım bekleyen bir pozisyonun içinde bulan kardeşlerin mücadelesi, Natali gibi bir yönetmenin elinde nasıl şekilleneceği merak konusu.

Vincenzo Natali’nin senaryosunu da yazdığı filmin oyuncu kadrosunda ise Patrick Wilson, Harrison Gilbertson, Rachel Wilson, Laysla De Oliveria gibi isimler yer alıyor.

In the Tall Grass, 4 Ekim‘de Netflix’te izleyiciyle buluşacak.