klasik masalı bir korku filmi olarak izleyeceğimiz gretel ve hansel’den fragman

klasik masalı bir korku filmi olarak izleyeceğimiz gretel ve hansel’den fragman


dark side of the gretel and hansel


Bildiğimiz Hansel ve Gretel hikayesinin karanlık ve gerilimli versiyonunu izleyeceğimiz Gretel ve Hansel’den ilk fragman ve poster paylaşıldı.

Başrolünde Sophia Lillis’in yer aldığı Gretel and Hansel’de klasik bir çocuk masalının modern bir korku filmine dönüşümüne ortak oluyoruz.  Hikayesini hepimizin bildiği, Grimm Kardeşler’in kült eserlerinden biri olan Hansel ve Gretel masalını bugüne kadar birçok kez beyaz perdede izlemiştik. Son olarak 2013 yılında Hansel & Gretel: Witch Hunters ile beyaz perdeye uyarlanan hikaye tekrar ama bu sefer daha karanlık bir şekilde izleyiciyle buluşmaya geliyor.

Ağırlıklı olarak Gretel odaklı olacak filmin yönetmenliğini February, I Am The Pretty Thing That Lives In The House gibi yapımlardan tanıdığımız Oz Perkins üstleniyor. Senaryosu ise Monday ve Chewing Gum gibi yapımların senaryosunda imzası bulunan Rob Heyes imzası taşıyan yapımda Samuel Leakey, Alice Krige, Jessica De Gouw, Charles Babalola ve Ian Kenny gibi isimler yer alıyor.

Korku türünde ve belki de yaş sınırıyla dünya çapında beyaz perdeye gelecek filmin şimdilik belirlenen vizyon tarihi 31 Ocak 2020.